Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G3 Alınır Mı?

panizher

80+ Silver
hocam bende 60hz den bu monitöre geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim valorant oynuyorum
Bende fpse başladiğim icin aldim 60hz yetmiyordu bu fiyata çokta güzel monitör geçilir normal fiyati artmıştı şuan amazonda 2.2k sanirim alinir akıcı oluyor oyun gayet

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bende fpse başladiğim icin aldim 60hz yetmiyordu bu fiyata çokta güzel monitör geçilir normal fiyati artmıştı şuan amazonda 2.2k sanirim alinir akıcı oluyor oyun gayet
Tamamdır sağolun hocam alıyorum

panizher

80+ Silver
Göz fazla yoruyor mu hocam ghosting filan fark ettiniz mi birde bu yeni model sanırım ghosting daha az olur diye düşünüyorum
Yeni model olandan bende ghosting oyunda gözümle fark edemiyorum test edince ola bilir fakat gözle görmediğim için gözümu yormadiği için umrumda olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazondan almanızı öneriyorum

rıza baba

80+ Bronze
valla valorant dia 3 üm kafayi yiyorum 60hz le tsk ederim kıracam monitörü yakında

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Yeni model olandan bende ghosting oyunda gözümle fark edemiyorum test edince ola bilir fakat gözle görmediğim için gözümu yormadiği için umrumda olmuyor

Hocam sizin aldığınız model lf ls mi en az ghosting ls deymis lf modelinde daha fazla ghosting varmış

Şuan Amazon daki LF24G35TFWMXUF

panizher

80+ Silver
Linç edecekler gelmeden g5,g7 modeli çok daha iyi ve asus lg monitorlerde iyi fakat arada fiyat farkı var eğer elin geliyorsa üzerine 1k da koyup asus g5 felan ala bilirsin ama ben boşuna 1-2 k koymak istemedim gayet işime yetiyor

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Linç edecekler gelmeden g5,g7 modeli çok daha iyi ve asus lg monitorlerde iyi fakat arada fiyat farkı var eğer elin geliyorsa üzerine 1k da koyup asus g5 felan ala bilirsin ama ben boşuna 1-2 k koymak istemedim gayet işime yetiyor
Hocam hikaye tarzı oyunlar oynayacağım ekran kartım Asus tuf 1650 ghosting olmaz diye düşünüyorum zaten maks 90-100 FPS alıyorum hikaye oyunlarında

panizher

80+ Silver
Lf sanırım eski model olan amazon desteke yaza bilirsin veya googlede araştir ben hepsiburadadan almiştim ls model yaziyor

Bence fark yok lf ve lsde yinede araştir

Eğer o bütçelerde asus felan güzel modelini bula bilirsen onlardan al yoksa öneririm g3

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail bütçen varsa bunu araştır

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Lf sanırım eski model olan amazon desteke yaza bilirsin veya googlede araştir ben hepsiburadadan almiştim ls model yaziyor

Eğer o bütçelerde asus felan güzel modelini bula bilirsen onlardan al yoksa öneririm g3

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail bütçen varsa bunu araştır
Hocam ne kadar ucuza alırsam benim için o kadar iyi G3 alsam mi alsamasam mi kararsız kaldım biride diyor tepkime süresi 1 MS değil 10 MS üstüne çıkıyor kullanan birisi diyor oyunlarda fark edilir mi bilmiyorum bir yandan da ucuz baya 2300

panizher

80+ Silver
Hocam ne kadar ucuza alırsam benim için o kadar iyi G3 alsam mi alsamasam mi kararsız kaldım biride diyor tepkime süresi 1 MS değil 10 MS üstüne çıkıyor kullanan birisi diyor oyunlarda fark edilir mi bilmiyorum bir yandan da ucuz baya 2300
10ms üstüne çıkmıyor ekran kartı kötüdür arkadaşın

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Ls lf epey de bütün özellikleri aynı hocam

panizher

80+ Silver
Beni rahatsiz etmiyor ghosting felan senide etmiyecekse gayette güzel monitor bu fiyata pivotlu ise hiç yok

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Beni rahatsiz etmiyor ghosting felan senide etmiyecekse gayette güzel monitor bu fiyata pivotlu ise hiç yok
Valla hocam dedim ya maks 100 fps alacağım oyunlar oynayacağım bence 2300 TL ye değer güzel monitör alacağım panel de Samsung sonuçta ghosting de bence fps oyunların da fark edilir oda az edilir valo cs gibi oyunlar da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,335
Üyeler
163,473
Son üye
spacejax
Top Bottom