Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G3 Alınır Mı?

panizher

80+ Silver
Valo oynuyorum rahatsız etmiyor valla kişiden kişiye değişe bilir belkide ls modelini 2300 e almiştim uçmuş fiyatlar ls ve lffe tek fark tasarim ve ayaklar farkli ayni monitor

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Valo oynuyorum rahatsız etmiyor valla kişiden kişiye değişe bilir belkide ls modelini 2300 e almiştim uçmuş fiyatlar ls ve lffe tek fark tasarim ve ayaklar farkli ayni monitor
Epey de hiç bir farklı özelliği yok bence ikside aynı paneli kullanıyor gibime geldi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam ghosting sorunu var mı bu sanırım yeni model
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alacağım ozmn ghosting yoksa göz filan yoruyor mu çok
Göz yormuyor hocam gayet iyi monitör

panizher

80+ Silver
Ghosting denedim 120hz de yok ghosting , 144hzde biraz var test yapinca oyunda hiç fark etmiyorum

@Azexxes komik olan?

Ghosting test nasil kayıt edip paylaşa bilirim bilen varsa paylaşa bilirim

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ghosting denedim 120hz de yok ghosting , 144hzde biraz var test yapinca oyunda hiç fark etmiyorum

@Azexxes komik olan?

Hocam oyunlarda fark edeceğimi düşünüyorum çünkü 100 FPS üstü oyun oynamam ve son olarak masaüstünde de fark edilmiyor sa sıkıntı yok

Göz yormuyor hocam gayet iyi monitör
Sizin ki lf ile başlayan modelimi ls ile mi lf daha yeni sanırım

panizher

80+ Silver
Ls bende yeni model olan

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam oyunlarda fark edeceğimi düşünüyorum çünkü 100 FPS üstü oyun oynamam ve son olarak masaüstünde de fark edilmiyor sa sıkıntı yok

Sizin ki lf ile başlayan modelimi ls ile mi lf daha yeni sanırım
Ls ile başlayan model hocam gayet güzel her ikiside lf de ls de

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș

@Azexxes komik olan?

Kardes belli ki hicbirsey bilmiyorsun ilk defa monitör kullaniyor gibi konusuyorsun. Şu videoyu 8.22 dkdan itibaren izle msi g24c4 da va panel aradaki ghosting farkina bak. Adam cod oynarken merdivenlere dikkat et bakiyim renkler bildigin kayiyor. O kadar fazla ghosting var ki ya sen körsun ya da monitörun görünüşü çok hoşuna gitmis belli ki . Ayrica videonun ortalarinda renk gamutlarindan bahsediyor %100 srgb gamutu bile yok monitörde ki buna istinaden renkler aşırı soluk gözüküyor.

panizher

80+ Silver
8.22 den once msiden daha iyi oldugunu soyleyen konular oldugu icin soylemedin galiba :D ve bu kadar ghosting yok nasil kayit ede biliyorsam soyleyinde gonderiyim video

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kardes belli ki hicbirsey bilmiyorsun ilk defa monitör kullaniyor gibi konusuyorsun. Şu videoyu 8.22 dkdan itibaren izle msi g24c4 da va panel aradaki ghosting farkina bak. Adam cod oynarken merdivenlere dikkat et bakiyim renkler bildigin kayiyor. O kadar fazla ghosting var ki ya sen körsun ya da monitörun görünüşü çok hoşuna gitmis belli ki . Ayrica videonun ortalarinda renk gamutlarindan bahsediyor %100 srgb gamutu bile yok monitörde ki buna istinaden renkler aşırı soluk gözüküyor.
Hocam hikaye tarzı oyunlar oynayacağım ekran kartım 1650 en kral hikaye oyununda 100 FPS üstünü zaten görmüyorum sence ghosting olur mu çok kararsız kaldım

8.22 den once msiden daha iyi oldugunu soyleyen konular oldugu icin soylemedin galiba :D ve bu kadar ghosting yok nasil kayit ede biliyorsam soyleyinde gonderiyim video
Hocam ghosting varmı yok mu anlayamadim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Kaydedemezsin bunu bilemeyecek kadar neyse bisey demiyorum ne halin varsa gör kardeş. Söyleyeceğim tek şey bu monitörü oyun oynamak için almayın

panizher

80+ Silver
var ama videodaki kadar yok
Hocam hikaye tarzı oyunlar oynayacağım ekran kartım 1650 en kral hikaye oyununda 100 FPS üstünü zaten görmüyorum sence ghosting olur mu çok kararsız kaldım

Hocam ghosting varmı yok mu anlayamadim

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kaydedemezsin bunu bilemeyecek kadar neyse bisey demiyorum ne halin varsa gör kardeş. Söyleyeceğim tek şey bu monitörü oyun oynamak için almayın
Hocam gaming gen tr de 2800 e Asus var 165 Hz 1 MS o alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,332
Üyeler
163,471
Son üye
gökhanx11
Top Bottom