Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G3 Alınır Mı?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Hocam hikaye tarzı oyunlar oynayacağım ekran kartım 1650 en kral hikaye oyununda 100 FPS üstünü zaten görmüyorum sence ghosting olur mu çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ghosting varmı yok mu anlayamadim
Hikaye tarzi oyunlar oynasan bile şöyle söyleyeyim. Simdiye kadarki en yüksek kontrast oranina sahip monitör. Deep black level çok iyi monitörde yani siyah renkler asiri gerçekçi ama diğer renkler soluk ve cansız. Tavsiye etmem şahsen fiyati icin aliyor çoğu kişi zaten hata yaparsiniz bence

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

panizher

80+ Silver
Kaydedemezsin bunu bilemeyecek kadar neyse bisey demiyorum ne halin varsa gör kardeş. Söyleyeceğim tek şey bu monitörü oyun oynamak için almayın
ghosting videolari nasıl kayıt ediliyo bruh onu söylüyorum kaydede bilirsem görsetirdim ghosting abartacak kadar yok profiline yazılmış mesajlardan belli nasıl olduğun

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș

panizher

80+ Silver
Bunu zaten sen ciplak gözle olcemezsin özel kamera tekniğiyle cekiyor
kendim photographer,videographerim tekniği bula bilirsem canonla çekip paylaşıcam oyun testini

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

panizher

80+ Silver
az öncede linçliyecekler olucak demiştim gelipte 3-4k lık monitorle kıyaslayıp daha iyi diyorlar

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

panizher

80+ Silver
Geçenlerde 2000TL'ye düşen bir monitörle kıyaslayayım o zaman, LG 24gn600-b daha iyi bir monitör, hem ghosting yok ölü piksel yok.
yazdıklarımı görmedin sanırım dostum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
kendim photographer,videographerim tekniği bula bilirsem canonla çekip paylaşıcam oyun testini
Pursuit camera teknique ile cekebilirsin ki onun icin elindeki kamera yeterli degil

panizher

80+ Silver
Lf sanırım eski model olan amazon desteke yaza bilirsin veya googlede araştir ben hepsiburadadan almiştim ls model yaziyor
Mesaj otomatik birleştirildi: 45 dakika önce

Bence fark yok lf ve lsde yinede araştir
Mesaj otomatik birleştirildi: 45 dakika önce

Eğer o bütçelerde asus felan güzel modelini bula bilirsen onlardan al yoksa öneririm g3
Mesaj otomatik birleştirildi: 43 dakika önce

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail bütçen varsa bunu araştır

Top Bottom