🔥İndirim Samsung Odyssey G65B VA 27 İnç 240 Hz 11.499 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Öğrenci indiriminden ucuz falan değil. Öğrenci indirimiyle 9 civarında alınıyordu.
Şu anda öyle değil diye biliyom ama oradan 1k bile fazlaysa amazondan almak daha mantıklı bence. Samsung'un müşteri hizmetleri çok sıkıntılı diye okumuştum en azından amazonun kendisine iade falan kolaylıkla yapabiliyon

Ben alacak kişiler için bilgilendirme yapıyorum. Yakın zamanda çok daha uyguna alınabildiğini, şu anki fiyatının normal bir fiyat olduğunu bilsinler.
Tamam burası Türkiye atmye gidip gelene kadar 300 TL zam geldi işlemciye dip fiyat değildi

Tamam burası Türkiye atmye gidip gelene kadar 300 TL zam geldi işlemciye dip fiyat değildi
84409.webp

Şunu indirim olarak kabul etmeniz sizin sorununuz. Hiç heyecanlı bir indirim değil 👎🏼

Black smaharing var çok rahatsız etmiyor ama gözümü inanılmaz yoruyor.

Yine koyun etkisi olacak maalesef. Ben okadar yazsam boşa. Anlatacak olan arkadaş varsa anlatsın.
Kaçırdığım yada bilmediğim bir şey varsa bu denli yaklaşım sergileyeceğinize anlatın bileyim ben fikrimi belirttim o kadar
Sen neyi kaçırdığımi anlat Zeki kardeşim
Öyle mi olmuş Akakçe canavarı
Öyle olmuş çok bilmiş kibirli herif anlatın bileyim neyin üstten bakması bu demek ki bir şeyi kaçırmışım hata yapmışım anlatın eğitilmezsiniz gerçekten ya
Maalesef ya maalesef Donanım Arşivi Forumu üyelerini eğitemem maalesef.

Hocam temmuz ayı üzerinden 2 ay geçti. Maaşlara zam geldi yeni bir dönem geldi. Ben de öğrenci tanıdık olmadığından 12,5'a almıştım temmuz ayında.
Hocam olabilir, alabilirsiniz. Güle güle de kullanın 10 numara monitör. Ben sadece fahiş fiyata çekildikten sonra yapılan indirimin anlamsız olduğunu belirtiyorum. Eşşeği kaybettirip buldurma tekniği ile satıcıları zengin ediyoruz sadece. Bu benim gözümde bir indirim değil. Kişisel bir konu olabilir. Grafiğe bakıp yorumlayabilirsiniz.

Saçmalama. 2 ayda ne değişti de buraya zammın konusunu açıyorsunuz? Monitör güzel, fiyatı standart.
Ürün Vatan'da şuan 16k oldu.
32" versiyonu 21k oldu.
3 haftaya her yerde bu fiyatları girecekler.
Mis gibi monitör 11.5k alacak varsa etkileyip aldırmayacaksınız belki de, gidip kötü kötü monitör alacak gelip ekranımda siyah gölgeler var ne yapmalıyım diye konu açacak.
Yapmayın artık şöyle şeyler ya...

Kaçırdığım yada bilmediğim bir şey varsa bu denli yaklaşım sergileyeceğinize anlatın bileyim ben fikrimi belirttim o kadar

Sen neyi kaçırdığımi anlat Zeki kardeşim

Öyle olmuş çok bilmiş kibirli herif anlatın bileyim neyin üstten bakması bu demek ki bir şeyi kaçırmışım hata yapmışım anlatın eğitilmezsiniz gerçekten ya
Maalesef ya maalesef Donanım Arşivi Forumu üyelerini eğitemem maalesef.
Tamam kardeşim sen doğru biliyorsun
1758822233463.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,364
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri