Neler Yeni

Samsung Odyssey Oled G61SD İnceleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kalkan
AMD kullanmıyorum. G-Sync'de de monitörü tanıyor ve bu monitör G-sync compatible destekliyor diye uyarı veriyor. Her monitörde bunu vermiyor. Üründe freesync premium pro desteği var ama neden sizde bu şekilde bir fikrim yok.
Globalde araştırdım ama freesync premium pro diye listelenme hiç görmedim, herkeste adaptive sync yazıyor. Yani kötü çalıştığına tam emin değilim şu an çünkü cs2de native res değil de low res açınca baya bir fps drop yiyordu bi süre önce şimdi kendi kendine çözüldü gibi. Acaba bu freesync mevzusundan mı diye düşününce fark ettim pro yazmadığını. Başka herhangi bir durumda sorun olmadı ama garip, bakalım nolacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berkay Ocakcı
Globalde araştırdım ama freesync premium pro diye listelenme hiç görmedim, herkeste adaptive sync yazıyor. Yani kötü çalıştığına tam emin değilim şu an çünkü cs2de native res değil de low res açınca baya bir fps drop yiyordu bi süre önce şimdi kendi kendine çözüldü gibi. Acaba bu freesync mevzusundan mı diye düşününce fark ettim pro yazmadığını. Başka herhangi bir durumda sorun olmadı ama garip, bakalım nolacak.
Hocam ben bir süredir gsync aktif kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Ürünün kendi sayfasında Premium Pro olduğu yazıyor.

Ekler

• Screenshot_20250320_090555_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250320_090555_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    954.6 KB · Hit: 2
Top Bottom