SerhatKRbb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 918
Gözun doysun abiÖğrenci indirimi yok mu
Gözun doysun abiÖğrenci indirimi yok mu
27 alan bende üzgün ulan zamzung madem böyle bir şey yapacaktın en başta yapsaydın ya 32 alırdık.41k dan alanlar seri üzgün.
28 e getirdim ben kulaklıkla beraber yinede üzüldüm27 alan bende üzgün ulan zamzung madem böyle bir şey yapacaktın en başta yapsaydın ya 32 alırdık.
eskisi bence daha iyi. Bende var diye demiyorum ama yani gayet yeterli güzel bir hoparlörü de var. Benim çok işime yarıyor. Yeni versiyonunda hoparlör yok, boşa ek masraf olur alınmak istenirse. Hem yenisinin kaplaması da daha kötü. Smart özellikleri benim için çok farketmiyor ama diğer yönlerden eskisini daha çok sevdim. Yenisi sanırım bir tık daha aydınlık olabilir ama ben ztn düşüğümsü parlaklıkta kullanıyorum geneldenası hocam diğer olanla bu farklı mı ? onu almak daha iyi olur değil mi
dün kulaklığı 2500 verdim bunu görseydim vermez iade eder 32 olanı alırdım.28 e getirdim ben kulaklıkla beraber yinede üzüldüm![]()
hocam diğer monitörde hoparlör var ayrıyeten 300w soundbar var yetiyor smart özelliğini kullanmayı düşünüyorum netflix vb şeyler içineskisi bence daha iyi. Bende var diye demiyorum ama yani gayet yeterli güzel bir hoparlörü de var. Benim çok işime yarıyor. Yeni versiyonunda hoparlör yok, boşa ek masraf olur alınmak istenirse. Hem yenisinin kaplaması da daha kötü. Smart özellikleri benim için çok farketmiyor ama diğer yönlerden eskisini daha çok sevdim. Yenisi sanırım bir tık daha aydınlık olabilir ama ben ztn düşüğümsü parlaklıkta kullanıyorum genelde
Oledde renkler cok canli oldugu icin ipsteki gibi bi parlaklik gerekmiyor. Gidip bi bakin isterseniz bi magazada falan vardir belki ama ben hic bu da parlak deilmiş demedim. Sadece monitorler oled televizyonlar kadar parlak değil daha o teknolojiye ulasamadik birkac yılı var gibihocam diğer monitörde hoparlör var ayrıyeten 300w soundbar var yetiyor smart özelliğini kullanmayı düşünüyorum netflix vb şeyler için
tek korktuğum şey parlaklık, çok parlak kullanmayı seviyorum acaba bana yetersiz gelir mi
Artık siparişi verdim hocam gelince bakıcam 1 ips 1 de va panel monitörüm var bakalım nasıl gözükücekOledde renkler cok canli oldugu icin ipsteki gibi bi parlaklik gerekmiyor. Gidip bi bakin isterseniz bi magazada falan vardir belki ama ben hic bu da parlak deilmiş demedim. Sadece monitorler oled televizyonlar kadar parlak değil daha o teknolojiye ulasamadik birkac yılı var gibi
Hocam konuda da yazdığım gibi stoğa girmedi daha takip edin demiştim böyle koydularsa mutlaka stok açılacaktır32" olan stoklara girdi mi ? stokta yok uyarısı alıyorum
Görsel isterseniz atayımArtık siparişi verdim hocam gelince bakıcam 1 ips 1 de va panel monitörüm var bakalım nasıl gözükücek