bi daha oku yazdığımı. ya okuduğunu anlamıyorsun ya dalga geçiyorsun.Okudum tekrar soruyorum, bu fiyata 4k Oled var mı?
Ne saçma düşünce. En ucuz 4k Oled monitör 50.000 TL. Bu monitör 26.000 TLbi daha oku yazdığımı. ya okuduğunu anlamıyorsun ya dalga geçiyorsun.
bu paralara çıkılabiliyorsa diyorum. yani bu paraya çıkan adam daha da üstüne çıkar.
Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu Monitörülink atarmısınız
Ee Bu Var YaŞöyle güzel f/p bi 27" 2k monitör bulamadık
25 bin tl'yi oled 4k bunun gibi bir monitöre veren adamın ekran kartının 4070 falan olduğunu mu düşünüyorsun ? 25 bın bütçe ayarlayan adam 10 20 daha ayarlar. bu bütçeler üst bütçe sınıfında yer alıyor 25 bin bir monitöre para veren adamın zaten parası vardır. Mantık bu. Ben sana kalkıpta 25 bine 4k oled başka bir monitör var demedim. Bütçe aralığından bahsettim. Saçma sapan bir muhabbet çeviriyorsun şu an konuda.Ne saçma düşünce. En ucuz 4k Oled monitör 50.000 TL. Bu monitör 26.000 TL
25 Bin bütçeye PC isteyen birine bu bütçeye çıkıyorsan al sana 50.000 TL'lik sistem mi diyorsun?
Yine saçma sapan bir mantık kurmuşsun.25 bin tl'yi oled 4k bunun gibi bir monitöre veren adamın ekran kartının 4070 falan olduğunu mu düşünüyorsun ? 25 bın bütçe ayarlayan adam 10 20 daha ayarlar. bu bütçeler üst bütçe sınıfında yer alıyor 25 bin bir monitöre para veren adamın zaten parası vardır. Mantık bu. Ben sana kalkıpta 25 bine 4k oled başka bir monitör var demedim. Bütçe aralığından bahsettim. Saçma sapan bir muhabbet çeviriyorsun şu an konuda.
4K 240Hz & 1080p 480Hz çift modda görüntü sunan OLED ürün alırsanız ömürlük olur
Bu paraya 4 k 360 hzin sadece ayak kısmını alırsın gibibu paralara çıkılıyorsa OLED 4K daha mantıklı bir tercih içerik tüketimi açısından.
bu arada link yok.
CRT dediğin tüplü muNe yazık ki oled de ömürlülük diye bir şey yok şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oled almak için erken haraket ediyorsunuz. Tabi sizin tercihiniz en azından 3 sene garantisi var.) ben ise Hala crt monitör kullanıyorum.. geçmeye değecek monitör bulamadım en azından crt ile kısmen oled den daha iyi performans alıyorum. Oledler de Burn-in tamamen çözülmeden veya microled yaygınlaşmadan paramı harcamam 50bin tl verip piksel kaydırma ekran soğutma parlaklık azaltma statik görüntülerden uzak durma gibi şeylerle uğraşamam..
Evet crt ler gerçek monitördür lcd ve oledler onun yerini tutmaya çalışan üvey evlatlardır günümüzün ekranları tüplü monitörü taklit ederek gelişiyor strobe haraket bulanıklılığı azaltma gerçek siyah seviyeleri 0ms giriş gecikmesi yüksek kontrast ve her çözünürlüğü destekleme sınırsız hz desteği hepsi crt de vardı günümüz monitörleri dr bunu yakalamaya çalışıyor ve ben crt de hepsine sahibim bırakamıyorum..Bu paraya 4 k 360 hzin sadece ayak kısmını alırsın gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
CRT dediğin tüplü mu
O monitörü satma hocam kullandığıö en iyilerinden nerdeysebende gigabyte fı32u var oled alır mıyım ? almam.
panel sorunlarını bu yılın sonuna kadar çözeceklerini söylüyorlar. çözüldüğünde alırım. şu an gereksiz risk
bu montörü de isteyene satarım bu arada