Rosita
80+ Silver
Dahası
Telefon alacak arkadaşlara duyurulur. Kendim de kullanıyorum. 7000 Lira bandında alınabilecek en iyi telefon ektedir.
Bende almayı planlıyorumda s20fe güncelleme almayı kesecek o yüzden karar veremiyorumTelefon alacak arkadaşlara duyurulur. Kendim de kullanıyorum. 7000 Lira bandında alınabilecek en iyi telefon ektedir.
Ekran süreniz kaç saat oluyor hocam. Şarjı biraz hızlı bitiyor gibi geldi bana.Telefon alacak arkadaşlara duyurulur. Kendim de kullanıyorum. 7000 Lira bandında alınabilecek en iyi telefon ektedir.
Evet bu aslında büyük bir sorun ama , yani şöyle düşünün bu yükselen piyasada aldığınız ürün 1 sene sonra illaki değerleniyor. Hiç yoksa aldığınız fiyata satar yenisini alırsınız diye düşünüyorum.Bende almayı planlıyorumda s20fe güncelleme almayı kesecek o yüzden karar veremiyorum
Genelde 5 - 6 saat arası oluyor ama bana yetiyor 1 gün rahat çıkıyor.Ekran süreniz kaç saat oluyor hocam. Şarjı biraz hızlı bitiyor gibi geldi bana.
Performans olarak sormuştum. Bir de samsungun 2.eli çok değer kaybediyor muİphone'lar iyi para ediyor. Dediğiniz gibi değerlendirilebilir.
KaybediyorPerformans olarak sormuştum. Bir de samsungun 2.eli çok değer kaybediyor mu
O zaman iphonela devamKaybediyor
4500mAh ve Amoled ekran ile pilin daha uzun süre dayanmasını umuyordum ben de hocam.Evet bu aslında büyük bir sorun ama , yani şöyle düşünün bu yükselen piyasada aldığınız ürün 1 sene sonra illaki değerleniyor. Hiç yoksa aldığınız fiyata satar yenisini alırsınız diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde 5 - 6 saat arası oluyor ama bana yetiyor 1 gün rahat çıkıyor.