Android Samsung s20 Fe alınır mı?

Yazılım veya donanımsal olarak bir problem bu zamana kadar yaşamadım. Kamerası normal ışıkta gayet iyi fakat düşük ışık için aynısını söyleyemeyeceğim. Gece modunu da beğeniyorum fakat düşük ışık performansı gerçek anlamda rezalet.

bataryası peki hocam? şu adna iphone 7 var bende ve bataryasından hiç memnun değilim ondan dolayı aldım zaten. bataryası ne kadar dayanıyor bu modelin?

bataryası peki hocam? şu adna iphone 7 var bende ve bataryasından hiç memnun değilim ondan dolayı aldım zaten. bataryası ne kadar dayanıyor bu modelin?
Açıkçası normal denilebilecek bir kullanım ile benim bir günümü çıkartıyor sayılır. Hiç bu telefonun şarjı çok hızlı bitiyor diye yakındığım olmadı. Bataryasının sizi üzeceğini sanmıyorum.

evet hocam ürünün kodu o. indirimli sonn bir tane kalmıştı şu anda 7200'e satılıyor . 400 TL kar ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kamerası gece ve normal ışıkta nasıl hocam. birde herhangi bir problem yaşadınız mı yazılım ya da donanımsal olarak?
Derinlik sensörü var mı hatırlamıyorum ama yok ise düşük ışıkta birazcık üzebilir, makro kamerası da yok ama ileride yazılımsal makro desteği geleceği söylenmekte.

Derinlik sensörü var mı hatırlamıyorum ama yok ise düşük ışıkta birazcık üzebilir, makro kamerası da yok ama ileride yazılımsal makro desteği geleceği söylenmekte.
Sanırım derinlik sensörü olmadığı için düşük ışık performansı kötüydü. Ama onun harici kusursuz bir telefon benim için.

Bende A72 var demiştim, 5000 mAh batarya ve 720G ile tam kullanım süresini unuttum ama sizin 4500 mAh sd 865 telefonunuzla aramızda sadece yarım saat veyahut 1 saat kadar az fark var diye biliyorum.

Bu telefonumdan çektiğim bir fotoğraf. Maalesef wp den aldığım için kalitesi oldukça düştü fakat yine de oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.
c0ae77bd-4a45-484b-a493-f4e99a169cf5.jpg

SM-G780G kodlu Snapdragon 865 işlemcili versiyonsa alınır.
Geldiğinde güncelleme yapmayın. Samsung'da bu ara çok sıkıntılı işler var, "Samsung GOS Scandal" yazarsanız birçok bilgiye ulaşırsınız. Kısaca söyleyeyim, güncellemeyin. Bırakın kutudan çıktığı haliyle kalsın. O sıkıntılar giderilirse ilerde güncellersiniz.

Hocam cihaz geldi ve güncelleme henüz yapmadım. Böyle kalsa şu anda daha mı iyi olur sizce?

Geri