Neler Yeni

Samsung s20Fe İPhone 11 den iyi mi?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
İOS her türlü androidden optimize daha uzun ömürlü sayılırıyor. İşlemci bakımından tokatlıyor. Peki paranız yetmediği için iphoenyi kötülemeye devam mı?
O sırada iPhone'nin ekranının attığı bakış

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
İOS her türlü androidden optimize daha uzun ömürlü sayılırıyor. İşlemci bakımından tokatlıyor. Peki paranız yetmediği için iphoenyi kötülemeye devam mı?
bi bitmediniz apple fanboyları

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şükürler olsun durumum oldukça yerinde ama senin için evet hocam param yetmediği için androidden devam :D Kusura bakmayın ekranı leş olan bir telefona 17 bin lira vermeyecek kadar zeki olduğum için.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
1792 x 828 piksel çözünürlük FULL HD bile değil, LCD ekran siyahlar bile gerçek siyah değil. Benim gözümde ekranı yüzünden leş bir telefondur.
aynen normalde özellik olarak 11 bana yetiyordu ama bende gidip 11 pro aldım.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Şükürler olsun durumum oldukça yerinde ama senin için evet hocam param yetmediği için androidden devam :D Kusura bakmayın ekranı leş olan bir telefona 17 bin lira vermeyecek kadar zeki olduğum için.
Yok parasızsınız anlamında demedim o şekilde anlaşıldıysa özür dilerim ama sırf ekran için androide yönelmezdim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
herkesin her yazdığına haterlık yapıp yazmana gerek var mı ? sana mı yazdım dostum başlığı yenileyip herkese cevap yazıyorsun
Başlığı yenileyip cevap yazmıyorum konudan zaten bildirim geliyor hocam. Arkadaş bir şey sormuş doğru cevabı veriyorum. Sana mı yazdım diyorsun forum burası. Bu kadar alıngan olacaksan DM'den ulaş arkadaşa :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Hocam iPhone dışında hiç telefon kullanmadı ve iPhone sürekli fiyatta zam yaptığı için ilerde satarsın kâr edersin diyor ama 17 bin TL ye de telefon alınmaz bence ya.
apple ın ikinci el piyasası çok güzel işliyor ama sırf ikinci elde zararını karşılayacak diye daha kötü bir telefon almak bence mantıksız. Gördüğü kadarı ile yorum yapıp androidi bilmeyen çocuklara selam olsun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yok parasızsınız anlamında demedim o şekilde anlaşıldıysa özür dilerim ama sırf ekran için androide yönelmezdim
Estağfurullah hocam biraz öyle anlaşıldı. Orta da sadece ekran yok açıkçası özellikler açısından da gayet yakınlar sadece ekran ve fiyat farkı iphone u çok geriye atıyor.

Top Bottom