Hangi sınırdan kaçak mal getirdik diyip sahte telefonu kitlediler acaba arkadaşına1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahah
Hangi sınırdan kaçak mal getirdik diyip sahte telefonu kitlediler acaba arkadaşına1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahah
Exynos o kadar da kötü değil ve 7 yıl android güncellemesi sözü var bence s24 kaçmazGüzel tercih olmuş, xiaomi 14 almıştım ama güncelleme konusunda bilgi veremedikleri için iade ettim. s4 alacak gibiyim, o da exynos olunca alasım gelmiyor. En mantıklısı s23 olacak gibi şuan için. Yurtdışı testlere bakıyorum 8gen3 ve exynos karşılaştırmalarına bakıyorum. İyi günlerde kullanın.
avutmayın kendiniziHangi sınırdan kaçak mal getirdik diyip sahte telefonu kitlediler acaba arkadaşına
Bendeki dandik xiaomi bile asphalt 9 da kasmıyo senin arkadaşı keklemişler s24+ diye1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahah
Şu apple fanboylarına yazık gerçekten. Adamların yaptığı en iyi şey marketing böyle sizin gibileri çok iyi avlayabiliyorlar. Her sene dev yenilik diye çıkardıkları telefonlara ucundan ucundan teknoloji ekleyip duruyorlar dalga geçer gibi. 40k-50k verdiğiniz telefonda 60Hz kullanmaya devam edin.avutmayın kendinizi
Aslında geçen eğitim indirimi ile 33e geliyordu almadığıma pişman olmadım değil. Şimdi de kendimi avutmak için exynosun iyi olmadığına inandırma çalıyıyorum kendimiExynos o kadar da kötü değil ve 7 yıl android güncellemesi sözü var bence s24 kaçmaz
Ama s23 tercih ederseniz anlayışla karşılanır
nuh yılının telefonu çıkalı 4 yıl olacak daha iPhone 12 diyorsunuz 14 ile kapıştırılan telefon.iphone 12 alırdım
Ortamlarda iPhone şarjı aramaktan algını yitirdin herhade qamqiHe qanqa öle mi olmuş
sizin gibileride çok iyi kudurtuyorlar anlaşılanŞu apple fanboylarına yazık gerçekten. Adamların yaptığı en iyi şey marketing böyle sizin gibileri çok iyi avlayabiliyorlar. Her sene dev yenilik diye çıkardıkları telefonlara ucundan ucundan teknoloji ekleyip duruyorlar dalga geçer gibi. 40k-50k verdiğiniz telefonda 60Hz kullanmaya devam edin.
Abi adamlar zaten bunları kafalamış bir kere, daha iyi ürün sunmasına gerek yok ki, çöp kutusunun üstüne elma logosu koysan onu da alırlarŞu apple fanboylarına yazık gerçekten. Adamların yaptığı en iyi şey marketing böyle sizin gibileri çok iyi avlayabiliyorlar. Her sene dev yenilik diye çıkardıkları telefonlara ucundan ucundan teknoloji ekleyip duruyorlar dalga geçer gibi. 40k-50k verdiğiniz telefonda 60Hz kullanmaya devam edin.
Hocam aynı telefon sadece işlemci yüzde 20 falan iyi al geç s23 ü yoksa pişman olursunAslında geçen eğitim indirimi ile 33e geliyordu almadığıma pişman olmadım değil. Şimdi de kendimi avutmak için exynosun iyi olmadığına inandırma çalıyıyorum kendimi
He qanzi afyon ya. şarj çok kötü. bende bir şayomi var 1 ay gidiyoOrtamlarda iPhone şarjı aramaktan algını yitirdin herhade qamqi