S srht 80+ Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 3 Temmuz 2023 #1 Samsung s23 tiktok Instagram gibi uygulamalarda görüntü kalitesini bozuyor mu Apple cihazlarda olan destek samsung s23 de varmi bu uygulamalarda içerik ureticisi olmak için samsung s23 kullanilabilirmi
Samsung s23 tiktok Instagram gibi uygulamalarda görüntü kalitesini bozuyor mu Apple cihazlarda olan destek samsung s23 de varmi bu uygulamalarda içerik ureticisi olmak için samsung s23 kullanilabilirmi
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 19,228 Reaksiyon skoru 12,430 3 Temmuz 2023 #2 Sadece İnstagram'ı iyi hale getirdiler ama hala en fazla 30 FPS desteği var diye biliyorum. Tiktok'ta yok herhangi bir iyileştirme vs yok. Upvote 1 Downvote
Sadece İnstagram'ı iyi hale getirdiler ama hala en fazla 30 FPS desteği var diye biliyorum. Tiktok'ta yok herhangi bir iyileştirme vs yok.
S srht 80+ Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: Sadece İnstagram'ı iyi hale getirdiler ama hala en fazla 30 FPS desteği var diye biliyorum. Tiktok'ta yok herhangi bir iyileştirme vs yok. Devamı için tıklayın... Anladım içerik ureticisi olmak için apple cihaz şart yani Upvote 0 Downvote
şahin doğan yazmış: Sadece İnstagram'ı iyi hale getirdiler ama hala en fazla 30 FPS desteği var diye biliyorum. Tiktok'ta yok herhangi bir iyileştirme vs yok. Devamı için tıklayın... Anladım içerik ureticisi olmak için apple cihaz şart yani