Valla poco yu bilmem ama s24fe kullanıyorum memnunumBeyler Normalde S24 FE Alacaktım Ama Aynı Fiyata Poco Var Sizce Hangisi Uzun Süre Kullanmayı Düşündüğüm İçin S24 FE Alacaktım 7 Yıl Güncelleme Olduğu İçin Benim İçin Yüksek Paralar Uzun Süre Kullanmak İstiyorum
Valla poco yu bilmem ama s24fe kullanıyorum memnunum
S24fe, net
Oyun Oynamıyorum Beyler Sadece Uzun Vaadede Götürsün İstiyorum Ve Kamera İstiyorum O Yüzden Alacam S24FE 4K 60 Kare Çektiği İçin Ve Güncelleme Desteği Olduğu İçin24fe şarj-batarya-işlemci-ekran hariç her şeyde önde yazılım açısından dünya kadar fark var kameradada aynı şeyi
uzun vaadeyi boşver gündelik kullanımda zaten fark olmayacak foto video çekeceksen poco zaten gram zevk vermeyecekOyun Oynamıyorum Beyler Sadece Uzun Vaadede Götürsün İstiyorum Ve Kamera İstiyorum O Yüzden Alacam S24FE 4K 60 Kare Çektiği İçin Ve Güncelleme Desteği Olduğu İçin
Evet kamerası gerçekten fiyatına göre iyi bende oyun oynamıyorum uzun süre götürür seni bu tel.Oyun Oynamıyorum Beyler Sadece Uzun Vaadede Götürsün İstiyorum Ve Kamera İstiyorum O Yüzden Alacam S24FE 4K 60 Kare Çektiği İçin Ve Güncelleme Desteği Olduğu İçin
Eyw Şuan Redmi 12 Kullanıyorum Telefon Çok Giriş Seviye Kalıyor İşlemci İle 90 Watt Dikkatimi Çektiuzun vaadeyi boşver gündelik kullanımda zaten fark olmayacak foto video çekeceksen poco zaten gram zevk vermeyecek
arayüz açısından samsung her halükarda pocoya 1000 basar
carx street-pubg-efootball-wild rift kalan tüm oyunları 45fps ve üstü oynatıyor(45 fps dediğim oyunalr mobildeki en güçlü oyunlar diablo-genshin impact vs vs bunlardada yüksek-ultra ayarlarda veriyor bu fpsi)Evet kamerası gerçekten fiyatına göre iyi bende oyun oynamıyorum uzun süre götürür seni bu tel.
Eğerki telefonum güçlü olsun oyun oynuyacam diyorsan poco al aksine gündelik kullanımımda bana yetsin oyunda ufaktan oynatsın uzun senelercede gitsin dersen samsung al bende poco f6 var mesela memnunum tek eksisi poconun bende kasa malzeme kalitesi ekran iyide kasa plastik
Samsung Alacam O ZamanS24 fe aldim oyun oynamiyorum kamerasi guzel kamerada isiniyor fakat hizli memnunum 2031 e kadar bu hizda tum islerimi goricekse ben raziyim abimde poco var oyunda oda isiniyor kamerasi listen biraz iyi oyun performansinda daha iyi poco