Samsung S24+hala aliniabilir mi

laros

80+
Reaksiyon skoru
101
Bütçe
5
S24fe alacaktim ama 24+ ile arada kalite farkı bariz
S25 fe ucuz ciksaydi onu alırdım belki
Düşünüp bütçeyi arttırdım s24+ alabilmek için bu zamanda hala alınır mi s25 serisi varken bir alt serisini almak ne kdr mantıklı ki s26 da ocak ayında tanitilacak yani s25 serisi bile bir alt modele dönüşecek s24 iki alt modele
S24+ uzun vade de iyi götürür mü
Belki s24 alırdım ama küçük olduğu için plus almak zorundayım

S25 ekranı küçük olduğu içinmi istemiyorsunuz ?

Düşünüp bütçeyi arttırdım s24+ alabilmek için bu zamanda hala alınır mi s25 serisi varken bir alt serisini almak ne kdr mantıklı ki s26 da ocak ayında tanitilacak yani s25 serisi bile bir alt modele dönüşecek s24 iki alt modele
Çıktığına 7 sene güncelleme garantisi vardı 2 alt olsa 5 sene daha alıcak ki bu 5 sene bile çoğu markada yok. Alınır bir telefon.

Kameradan aşırı beklentiniz yoksa alınabilir. S24 Plus kullanıyorum aktif bir şekilde memnunum.

7 yıl güncelleme garantili bir telefon üst seviye bir telefon tabikide alınması mantıklı s25 le arasındaki farkı düşününce FP oluyor telefon zaten üst segment olduğu için her şeyi en üst seviyede yapabiliyorsun benim o bütçem olsa alırdım

S25 ekranı küçük olduğu içinmi istemiyorsunuz ?
hocam en buyuk kriter boyutu oldu ozelliklerine bakmama bile gerek kalmadi
elim buyuk kucuk telefon olmuyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kameradan aşırı beklentiniz yoksa alınabilir. S24 Plus kullanıyorum aktif bir şekilde memnunum.
ndn hocam kamera testlreinde kameranin iyi cektigini gordum

hocam en buyuk kriter boyutu oldu ozelliklerine bakmama bile gerek kalmadi
elim buyuk kucuk telefon olmuyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ndn hocam kamera testlreinde kameranin iyi cektigini gordum
Modern amiral gemisi telefonlar arasında kamerası en geriden gelen Samsung telefonlar maalesef.

Ana kamera iyi yardımcı kameralar idare eder. 5 sene daha güncelleme alacak. Hala tercih edilebilir bir model.

Samsung kamera konusunda çok ağır davranıyor. Donanım olarak güzel kameralar üretiyor ama iş kendi telefonuna koymaya gelince koymuyor.
S26 beklemeye gerek var mi hocam yoksa ayni si mi olur

S26 beklemeye gerek var mi hocam yoksa ayni si mi olur
S26 ultra da 200mp kamera değişecek sanırım ultra dışındaki S26larda kamera açısından majör değişiklik olmayabilir, yazılım tarafından iyileştirme yapıyorlar ve bunu alt serilere vermiyorlar.

Şahsi düşüncem aceleniz yoksa beklemeniz. S25 fe de alabilirsiniz ancak şu an fiyatları çok yüksek, zamanla 25-30k bandına düşerse mantıklı bir seçenek olur. S26 serisi için büyük bir beklenti var, eğer çok farklı özellikler getirirlerse s26 serisi de alınabilir. S25 serisinin fiyatı da baya düşebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri