Neler Yeni

Samsung S24 mü iPhone 13 mü tercih etmeliyim

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
tabii ki de s24 sormak hata

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
40 50 yaşında değilseniz kimseye zor gelmez.
Biraz merakınız varsa 1 günde alışırsıniz.
Bilmeyenlerin gözünü korkutmayin hocam.
bugüne kadar Samsung dışında telefon kullanmadım. Arada 1 ay 6S kullanmak zorunda kaldım ve 30 gün boyunca elime aldığım her vakit servisteki kalsın gidip tekrar Samsung telefon alayım beklemeyeyim dedim :) O işin yaşla maşla alakası yok

Bünyamina

80+ Platinum
Iphone merakın kullanma istediğin varsa 13 ile güzelce vakit geçirirsin. Bana farketmez hangisi iyi onu alayım fiyatı da önemli diyorsan s24 tek geçer zaten. Çok kafanı karıştırma. Bu dediğime göre karar ver. İnan pişman olmazsın. İkisi de iyi bir telefon diyebiliriz.
Ben ıphone dan devam etmek istiyordum 13 aldım. 1.5 yıldır kullanıyorum. Bataryası hep aynı kalsa uygulamaları açmayana kadar kullanırım.
Tüm samimiyetimle bunu söyleyebilirim.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Ha bu arada 6S eski normal diyebilirsiniz, telefonun performansı ile ilgili bir sorunum yoktu. Arayüz karışık ve saçma idi BANA GÖRE

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
S24 alınabilir.
S23 kullandım alışamadım 15 aldım ben de. İOS geçmişin varsa baya zor gelir bilgin olsun.
ios dan android e geçmeyi denedim
ip11 kullanıyordum s23 e geçmeye çalıştım ızdırap çektim resmen iphone işletim sistemine bağımlı hale gelmişim :D
bu yüzden iphone devam

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Iphone merakın kullanma istediğin varsa 13 ile güzelce vakit geçirirsin. Bana farketmez hangisi iyi onu alayım fiyatı da önemli diyorsan s24 tek geçer zaten. Çok kafanı karıştırma. Bu dediğime göre karar ver. İnan pişman olmazsın ikisi de iyi bir telefon diyebiliriz.
Evet dostum başta da belirttiğim gibi ufaktan bir iPhone'a tekrar dönme isteği var. O yüzden kararsızım zaten :D

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,407
İsim
kadir
ios dan android e geçmeyi denedim
ip11 kullanıyordum s23 e geçmeye çalıştım ızdırap çektim resmen iphone işletim sistemine bağımlı hale gelmişim :D
bu yüzden iphone devam
maalesef, sırf face id için bile iPhone kullanabilirim.

Erayy29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eray
S24, iphone 15'in dengi olan bir model yurtdışı fiyatlarıda hemen hemen aynı zaten ama türkiyede samsung daha ucuz. İphone 13 te kötü telefon değil ama artık eskimeye başladı bence. Sadece ai özellikleri bile s24 tercih etmek için yeterli bir neden olabilir. Iphone 13 ün pili nasil bilmiyorum ama s24 ün sabah şarjdan çektiğimde günü tamamlıyor çok nadir tamamlayamadığı olmuştur. Soracağın başka soru varsa s24 le ilgili yardımcı olabilirim.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
S24 ile ultra bir değil ki? 24ün mah değeri düsük ve exymos 2400 8gene göre verimlilik daha kötü sd vs exynos s24 videolarını izlerken görürsün
evet ama çekirdek skorlarında iphone 13 den yüksek skora sahip

verctoisgonnaback

80+ Bronze
S24, iphone 15'in dengi olan bir model yurtdışı fiyatlarıda hemen hemen aynı zaten ama türkiyede samsung daha ucuz. İphone 13 te kötü telefon değil ama artık eskimeye başladı bence. Sadece ai özellikleri bile s24 tercih etmek için yeterli bir neden olabilir. Iphone 13 ün pili nasil bilmiyorum ama s24 ün sabah şarjdan çektiğimde günü tamamlıyor çok nadir tamamlayamadığı olmuştur. Soracağın başka soru varsa s24 le ilgili yardımcı olabilirim.
Hocam ısınma sorunları olduğu söyleniyor siz bu tarz problemler ile karşılaştınız mı?
Kullandığınız süre boyunca hoşunuza gitmeyen bir şey oldu mu?

Top Bottom