QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 768
tabii ki de s24 sormak hata
bugüne kadar Samsung dışında telefon kullanmadım. Arada 1 ay 6S kullanmak zorunda kaldım ve 30 gün boyunca elime aldığım her vakit servisteki kalsın gidip tekrar Samsung telefon alayım beklemeyeyim dedim40 50 yaşında değilseniz kimseye zor gelmez.
Biraz merakınız varsa 1 günde alışırsıniz.
Bilmeyenlerin gözünü korkutmayin hocam.
ios dan android e geçmeyi denedimS24 alınabilir.
S23 kullandım alışamadım 15 aldım ben de. İOS geçmişin varsa baya zor gelir bilgin olsun.
S24 ile ultra bir değil ki? 24ün mah değeri düsük ve exymos 2400 8gene göre verimlilik daha kötü sd vs exynos s24 videolarını izlerken görürsünHer ne kadar denk olmasa da S24 Ultra kullanıyorum. Şarj etmeyi unutuyorum telefonu. S24'ün şarjı üzmez.
Evet dostum başta da belirttiğim gibi ufaktan bir iPhone'a tekrar dönme isteği var. O yüzden kararsızım zatenIphone merakın kullanma istediğin varsa 13 ile güzelce vakit geçirirsin. Bana farketmez hangisi iyi onu alayım fiyatı da önemli diyorsan s24 tek geçer zaten. Çok kafanı karıştırma. Bu dediğime göre karar ver. İnan pişman olmazsın ikisi de iyi bir telefon diyebiliriz.
maalesef, sırf face id için bile iPhone kullanabilirim.ios dan android e geçmeyi denedim
ip11 kullanıyordum s23 e geçmeye çalıştım ızdırap çektim resmen iphone işletim sistemine bağımlı hale gelmişim
bu yüzden iphone devam
evet ama çekirdek skorlarında iphone 13 den yüksek skora sahipS24 ile ultra bir değil ki? 24ün mah değeri düsük ve exymos 2400 8gene göre verimlilik daha kötü sd vs exynos s24 videolarını izlerken görürsün
Hocam ısınma sorunları olduğu söyleniyor siz bu tarz problemler ile karşılaştınız mı?S24, iphone 15'in dengi olan bir model yurtdışı fiyatlarıda hemen hemen aynı zaten ama türkiyede samsung daha ucuz. İphone 13 te kötü telefon değil ama artık eskimeye başladı bence. Sadece ai özellikleri bile s24 tercih etmek için yeterli bir neden olabilir. Iphone 13 ün pili nasil bilmiyorum ama s24 ün sabah şarjdan çektiğimde günü tamamlıyor çok nadir tamamlayamadığı olmuştur. Soracağın başka soru varsa s24 le ilgili yardımcı olabilirim.
Neden böyle düşünüyorsun dostum?iphone diyen net fanboydur