Neler Yeni

Samsung S24 mü S25 mi

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sedat Eren
Bütçe
45000
Evet arkadaşlar, merhabalar. Yıllardır kullandığım telefon bayağı eskidi. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Normalde S24 256 GB alacaktım, ama güvenilir satış yerlerinde fiyatını yaklaşık 42 bin TL civarında gördüm. Amazon'da 128 GB olanı 34 bin TL'ye satılıyor onu almayı düşünüyordum. Ancak, S25'in çıkacağını duydum. S25 almayı düşünüyorum. Sizce özellik olarak arada çok fark olur mu? Fiyat farkına değer mi çıktığında?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Fırat divitci
S25 bekle. Tüm seride snapdragon işlemciye geçileceği söyleniyor.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sss sss
Evet arkadaşlar, merhabalar. Yıllardır kullandığım telefon bayağı eskidi. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Normalde S24 256 GB alacaktım, ama güvenilir satış yerlerinde fiyatını yaklaşık 42 bin TL civarında gördüm. Amazon'da 128 GB olanı 34 bin TL'ye satılıyor onu almayı düşünüyordum. Ancak, S25'in çıkacağını duydum. S25 almayı düşünüyorum. Sizce özellik olarak arada çok fark olur mu? Fiyat farkına değer mi çıktığında?
s25 bekle ozellikle qualcom ile farklı bir anlasmaları oldugu icin daha performanslı diğer tellere gore

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Çorak
s25 tabii ki de ama umarım apple gibi fiyatlandırmalara girmezler adaptör koymaya başlarlar umarım.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
iphone alıyosun rahatına bakıyosun.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Çorak
İphone kullanmış biri olarak hiç beğenmedim. Ben bir telefona o kadar para veriyorum aldığım hizmetten hiç memnun değilim ve sen 100klık bir telefonun içine adaptör koyamayacak kadar cimri markaysa neden alalım hocam? En azından samsung türk halkına özel fiyatlandırma yapıyor sizin nedir bu apple sevdanız yahu?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
İphone kullanmış biri olarak hiç beğenmedim. Ben bir telefona o kadar para veriyorum aldığım hizmetten hiç memnun değilim ve sen 100klık bir telefonun içine adaptör koyamayacak kadar cimri markaysa neden alalım hocam? En azından samsung türk halkına özel fiyatlandırma yapıyor sizin nedir bu apple sevdanız yahu?
valla eski androidci olarak apple’a geçiş yaptım. androiddeki o fakir hissiyat asla yok. kamera harika ama sosyal medyaya attığın an pikseli düşüyor kalitesizleşiyor. appledaki akıcı kullanımı S24te göremedim mesela. aynı akıcılığa sahip değiller.

Shourd

80+ Gold
s25 bekle derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone seven biriydim en sevidğim iphonede iphone xsmaxtir halende öyle 11le beraber değişti 13 pro max ile bence prime dönemindeydi iphone ama 14 15 16 rezaleti bi türlü düzgün bi değişikliğe gidilemedi ama andiroid tarafı çok gelişti çeitte artı

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Çorak
valla eski androidci olarak apple’a geçiş yaptım. androiddeki o fakir hissiyat asla yok. kamera harika ama sosyal medyaya attığın an pikseli düşüyor kalitesizleşiyor. appledaki akıcı kullanımı S24te göremedim mesela. aynı akıcılığa sahip değiller.
Oneplus kullanmaya başladıktan sonra iphonela aynı olduğunu hatta ekranının 2 kat daha gerçekci ve güzel renkler gösterdiğini gördüm
antutu benchmark puanı ise 2,8 m arada değişiyor 2,9 da oluyor iphone 16 pro maxin 1,5 katı kadar güçlü ve kamerası neredeyse aynı güzel fotoğraflar çekiyor ama aynısı değil iphone tabikide daha iyi ama aşırı yakınlar videoda karşılaştırma yapılamaz iphone daha iyi.

şahin doğan

80+ Platinum
s25 bekle derim

iphone seven biriydim en sevidğim iphonede iphone xsmaxtir halende öyle 11le beraber değişti 13 pro max ile bence prime dönemindeydi iphone ama 14 15 16 rezaleti bi türlü düzgün bi değişikliğe gidilemedi ama andiroid tarafı çok gelişti çeitte artı
Marka marka bakarsan hiçbir telefon neredeyse değişmedi.

Shourd

80+ Gold
Marka marka bakarsan hiçbir telefon neredeyse değişmedi.
gayette değişti model üzerinden bakalım samsungda s22 ile s23 arasında baya fark var s24 le s23 arasında çok fark yok ama sorun şu applede sadece tek model var bundan dolayı değişmeleri lazım ama samsungun öyle bi derdi yok z flip ve z fold serisi mükemmel değişiklikler katıyor ve gerçekten kulanışlı oluyor üstelik z flip serisi ve bu sadece samsung üzerinden andiroşdde onlarca marka var

şahin doğan

80+ Platinum
gayette değişti model üzerinden bakalım samsungda s22 ile s23 arasında baya fark var s24 le s23 arasında çok fark yok ama sorun şu applede sadece tek model var bundan dolayı değişmeleri lazım ama samsungun öyle bi derdi yok z flip ve z fold serisi mükemmel değişiklikler katıyor ve gerçekten kulanışlı oluyor üstelik z flip serisi ve bu sadece samsung üzerinden andiroşdde onlarca marka var
S22 ile S23 arasında Samsung'a bağlı olmayan ve değiştirmek zorunda olduğu işlemciye bağlı batarya ve ayrı olarak ekran parlaklığı dışında başka değişim yok.

Aynı şekil diğer cihazlarda da olması gereken günümüz şartları geldi sadece. Ekran parlaklığı ve işlemci. Ultra serisi 20 Ultra'dan beri aynı sayılır. Tek net değişim ekran yansıma önleyiciydi o da ekran koruyucu taktığında gidiyor. Takmazsan da ekran çiziliyor yansıma önleyiciden dolayı.

Shourd

80+ Gold
S22 ile S23 arasında Samsung'a bağlı olmayan ve değiştirmek zorunda olduğu işlemciye bağlı batarya ve ayrı olarak ekran parlaklığı dışında başka değişim yok
gayette var kamera olarak mesela büyük bi değişim yaşadı ayrıca dediğiniz değişimlerde son derece önemli ve bunlarıda geçtim sizin dediğini bi iki modelle sınırlı diğer dediklerimide okuyun derim fanboyluk yapmayın derim eğer bi tartışma yapıcaksa bütün cümlelerimize yapalı bi yeri kafamıza göre baz almayalım

Top Bottom