Bu kişisel bir tercih. Senin karar vermen lazım. Hangisi güzelse o. Bana sorarsan fark etmez çünkü zaten kılıf olcak.Beyler İkiside Aynı Fiyat Siyah Biraz Açık Girimsiye Kayıyor Siyah Daha Çok Seviyorum Ama Kılıfla Kullanıcam Beyazda Belli Olmicak Gibi Hangisi Sizce Daha Estetik
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bana sorarsan fark etmez çünkü zaten kılıf olcak.
Kanka Bilmiyorum Kılıfta Siyah Ve Beyaz Böyle GözüküyorBu kişisel bir tercih. Senin karar vermen lazım. Hangisi güzelse o. Bana sorarsan fark etmez çünkü zaten kılıf olcak.
Siyah parmak izi yaparBeyler İkiside Aynı Fiyat Siyah Biraz Açık Girimsiye Kayıyor Siyah Daha Çok Seviyorum Ama Kılıfla Kullanıcam Beyazda Belli Olmicak Gibi Hangisi Sizce Daha Estetik
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oo böyleyse siyah olan daha bir bütün duruyor. Kılıfla uyumlu. Ben o beyaz kısmı gözükmez diye düşünüyordum. Ama Beyazda ben burdayım diyor. Seçim senin. Kullanacak sensin. Sana göre hangisi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka Bilmiyorum Kılıfta Siyah Ve Beyaz Böyle Gözüküyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kılıflı Olacak Ama Hangisi Daha İyiSiyah parmak izi yapar
Oo böyleyse siyah olan daha bir bütün duruyor. Kılıfla uyumlu. Ben o beyaz kısmı gözükmez diye düşünüyordum. Ama Beyazda ben burdayım diyor. Seçim senin. Kullanacak sensin. Sana göre hangisi?
Mertin dediği gibi kullanacak sensin siyah faha güzel duruyor ama parmak izi tutucakKılıflı Olacak Ama Hangisi Daha İyi
İleride Şöyle Bir Kılıfada Geçebilirim Sence Hangisi ?
Beyaz telefona beyaz kılıf takanlara baksana bide

Kanka Bilmiyorum Kılıfta Siyah Ve Beyaz Böyle Gözüküyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle bir kılıfa geçiceksen telefonun görünen yeri kalmıyor. Rengin önemide gidiyor. Ucuz olanı al geç öyle bir kılıfsa.Kılıflı Olacak Ama Hangisi Daha İyi
İleride Şöyle Bir Kılıfada Geçebilirim Sence Hangisi ?
İkisininde Fiyatı Aynı KankaBöyle bir kılıfa geçiceksen telefonun görünen yeri kalmıyor. Rengin önemlide gidiyor. Ucuz olanı al geç öyle bir kılıfsa.
BeyazBeyler İkiside Aynı Fiyat Siyah Biraz Açık Girimsiye Kayıyor Siyah Daha Çok Seviyorum Ama Kılıfla Kullanıcam Beyazda Belli Olmicak Gibi Hangisi Sizce Daha Estetik
Kanka Şöyle Bir Kılıf Var Bide BaksanaMertin dediği gibi kullanacak sensin siyah faha güzel duruyor ama parmak izi tutucak
Beyaz telefona beyaz kılıf takanlara baksana bide
WERGOUWREUOUOWRHUORWEA İphone Kullananlar Hangi Renk Kullanıyor Öyle AlakBeyaz
Siyah telefonlar fakir telefonu gibi duruyor biraz zaman geçince
Alınır niye alınmasın. Güzel duruyor ama dediğim gibi bana değil sana güzel gelmesi lazım. Birde beyaz alıp o siyah kılıfı alıp siyahmış gibi kullanabilirsin. Şeffaf alıp Beyazda kullanabilirsin. Ama siyahta beyaz kılıf bulman lazım o da zor.Kanka Şöyle Bir Kılıf Var Bide Baksana
https://www.hepsiburada.com/fibaks-...-silikon-kapak-p-HBCV00007UVBBN?magaza=Fibaks
Kılıf Olmadan Kullanmicam Zaten Telefonu Parmak İzi Sorun Değil
Güzel kanka yorumlardan bak istersen oradan daha iyi anlarsınKanka Şöyle Bir Kılıf Var Bide Baksana
https://www.hepsiburada.com/fibaks-...-silikon-kapak-p-HBCV00007UVBBN?magaza=Fibaks
Kılıf Olmadan Kullanmicam Zaten Telefonu Parmak İzi Sorun Değil
WERGOUWREUOUOWRHUORWEA İphone Kullananlar Hangi Renk Kullanıyor Öyle Alak
Şu Şekil Takılacam Ona Göre :
Bilemedim bencede siyah premium gözüküyorBeyaz
Siyah telefonlar fakir telefonu gibi duruyor biraz zaman geçince