Öneri Samsung S24FE vs S23FE

İgito

80+ Silver
Reaksiyon skoru
668
aralarında fark çok fazla varmı fp olarak hangisi daha mantıklı? s23fe de ai varmı? s24fe fiyatı şuan 24k ileride düşermi herhangi bir durumda (s25 serisi çıkarsa vs.) yoksa bu 2 telefon haricinde honor 200 almak mantıklı olurmu?

aralarında fark çok fazla varmı fp olarak hangisi daha mantıklı? s23fe de ai varmı? s24fe fiyatı şuan 24k ileride düşermi herhangi bir durumda (s25 serisi çıkarsa vs.) yoksa bu 2 telefon haricinde honor 200 almak mantıklı olurmu?
gerekirse borc falan ala ama s24 fe al s23fe alma

S23FE Android 17 alacak S24FE ise Android 21. Cevap belli.
gerekirse borc falan ala ama s24 fe al s23fe alma
S24 FE. Çok net.
şuanda s24fe fiyatı bütçemi biraz aşıyor o yüzden biraz bekleyip bütçemi arttırıp öyle alabilirim ancak. 2 gün sonra samsung lansmanı varmış yeni s25 serisi duyuralacak galiba bunun s24 serisinin fiyatlarına etkisi olurmu?

şuanda s24fe fiyatı bütçemi biraz aşıyor o yüzden biraz bekleyip bütçemi arttırıp öyle alabilirim ancak. 2 gün sonra samsung lansmanı varmış yeni s25 serisi duyuralacak galiba bunun s24 serisinin fiyatlarına etkisi olurmu?
Çok zannetmiyorum ama oladabilir

Maks o kadar olur herhalde zaten
stok olması ve az da olsa indirime girmesi benim için çok avantajlı olacak. bu arada s24 fe harici 20k civarı önerdiğiniz başka model varmı?

hocam xiaomi tarafına hiç girmek istemiyorum
Nedem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende samsung alırdım ama xiaomi de bütçesi düşük insanlar için çok fp telefon üretiyor e sağlam da oluyor xiaomi Türkiye garantili alırsan hiçbir şey yaşamazsın

kendi işletim sisteminde reklam veren bir marka. kamera konusunda çok iyi değil diy biliyorum ben oyun için değil kamera ekran ve işlemci odaklı kullanıcam telefonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,783
Üyeler
174,783
Son üye
Aynur7272
Geri