Samsung Tab s11 alınır mı ?

Macbook pro um var zaten bana basit gelmediğinden tablet almak istedim Apple ekosistemi de malum tr de çok lüks
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten s6 kullanıyordu kardeşim , bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama çerçeveleri çok takıldım sebebi nedir
Hangi anlamda basit gelmedi? Bence baya pratik MacBook’lar ama kullanıma göre olabilir tabi.

Peki s10 plus 32k s11 de 31k sizce hangisi ?

Yani doğru ultrayı elde tutmak imkansız mesela , s10plus s11 mi 1k pahalı s10plus
geçen dediğim geçerli ekran olayı tamamen bi fark yok bence başka. ben 11 inch başka bir tabletten plusa geçtim. 12 inch daha çok sevdim şahsen

Hangi anlamda basit gelmedi? Bence baya pratik MacBook’lar ama kullanıma göre olabilir tabi.
Valla parayı basarsan kaliteli uygulamalar akıyor ama bi dosya gezinirken bile kanser oldum foto seçerken

geçen dediğim geçerli ekran olayı tamamen bi fark yok bence başka. ben 11 inch başka bir tabletten plusa geçtim. 12 inch daha çok sevdim şahsen
1650 nit güzel bir artı bence başka da işlemci ve. fark var

Peki s10 plus 32k s11 de 31k sizce hangisi ?

Yani doğru ultrayı elde tutmak imkansız mesela , s10plus s11 mi 1k pahalı s10plus
S11 gibi sanki ya, işlemcisi daha iyi, piksel yoğunluğu daha fazla ve boyutu daha ideal falan. Bir de yanlış hatırlamıyorsam samsung s11 serisi ile yeni kaleme geçmişti, eğer doğru hatırlıyorsam direkt S11 düşünmeye gerek yok bence, siz bi araştırın isterseniz.

Samsung ekosistemim başka bir marka önermenize gerek yok normal 11 inch lik modelini düşünüyorum taşınabilirlik açısından kullanım amacı fotoğraf düzenlemek , vs. Başka bir öneriniz var mı ?
kullanıyorum kalemi mükemmel

s11 küçük ekran ve taşınabilirlik ön plandaysa seçilebilir

bir de kalem farkı var

S11 gibi sanki ya, işlemcisi daha iyi, piksel yoğunluğu daha fazla ve boyutu daha ideal falan. Bir de yanlış hatırlamıyorsam samsung s11 serisi ile yeni kaleme geçmişti, eğer doğru hatırlıyorsam direkt S11 düşünmeye gerek yok bence, siz bi araştırın isterseniz.
Evet kalem Apple Pencil a benzemiş

kullanıyorum kalemi mükemmel

s11 küçük ekran ve taşınabilirlik ön plandaysa seçilebilir

bir de kalem farkı var
Peki bu fiyattan alınır mı

ben öğrenci indirimiyle 27900 TL'ye almıştım 4kya da orijinal kılıfını almıştım tıpta not için kullanıyorum aşırı memnunum aynı fiyattaki ipad aire bakarsan içinden geçiyor ekran işlemci pil konusunda
asıl göz önüne alman gereken yer yansıma önleyici ekran da s11de 1600 nit parlaklık var onu kullanmak yansıma önleyiciyi aratır mı sanmam bir de ekran koruyucu takarsan yansıma önleyici kaplama etkisini kaybedebiliyor diye duydum doğru mu bilmiyorum ama
Evet kalem Apple Pencil a benzemiş

Peki bu fiyattan alınır mı
alınır bence
ipad işine girersen air çok kalitesiz s11 ile kıyaslayınca pro almak lazım o da 45-50k tutuyo en az
Valla parayı basarsan kaliteli uygulamalar akıyor ama bi dosya gezinirken bile kanser oldum foto seçerken

1650 nit güzel bir artı bence başka da işlemci ve. fark var

Son düzenleme:
ben öğrenci indirimiyle 27900 TL'ye almıştım 4kya da orijinal kılıfını almıştım tıpta not için kullanıyorum aşırı memnunum aynı fiyattaki ipad aire bakarsan içinden geçiyor ekran işlemci pil konusunda
asıl göz önüne alman gereken yer yansıma önleyici ekran da s11de 1600 nit parlaklık var onu kullanmak yansıma önleyiciyi aratır mı sanmam bir de ekran koruyucu takarsan yansıma önleyici kaplama etkisini kaybedebiliyor diye duydum doğru mu bilmiyorum ama

alınır bence
ipad işine girersen air çok kalitesiz s11 ile kıyaslayınca pro almak lazım o da 45-50k tutuyo en az
Öğrenci indirimi şuan var mı ?

Öğrenci indirimi şuan var mı ?
bi bakayım

1759257764656.webp

256 gb sepete ekleyip ödemeye devam ederseniz böyle çıkıyor evet ediyor üniversite öğrencileri için oluyor bu

bi bakayım

Alıntıyı görüntüle
256 gb sepete ekleyip ödemeye devam ederseniz böyle çıkıyor evet ediyor üniversite öğrencileri için oluyor bu
Tamamdır bi bakıyım

bi bakayım

Alıntıyı görüntüle
Kılıf işi nasıl oldu

one ui 8de bölünmüş ekranda falan çok iyi özellikler var yapay zekayı anlatmaya gerek yok zaten artık bir de ekran büyük olunca 60 hz hiç çekilmiyor 120 hz bile az geliyor bazen

belki 120nin az hissettirmesi monitörün 360 olmasıdır ondan tam emin değilim

Tamamdır bi bakıyım

Kılıf işi nasıl oldu
kılıf 4k mıknatıslı orijinal kılıfı hem dik hem yan koymaya yarıyor eğer ihtiyacın yoksa gerek yok bence fazla pahalı

online bir siteden s11 kılıfı alsan çözersin 500-800 tl arasına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri