Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Tab S9 18.799 TL 🔥🔥

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
Çok iyi tablet ama çok para be s9fe aldım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Amoled ekranı ve hızı çok tatmin edici. İçinde meraklı arkadaşlar için güzel özellikler var Samsung Dex gibi. En memnun kaldığım özelliği ekranının kalitesi. Sorusu olan varsa sorabilir kesinlikle tavsiye ediyorum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,136
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Senden nefret ediyorum çünkü seni sevmiştim.
Düzgün indirime girmiyor diye gidip başka tablet almıştım.

BabaVoss7

80+ Silver
Fiyatları pek takip ettom ama beleş gibi sanırım. Plus var bende çok güzel tablet. Ömürlük denebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
Ben de ilk aldığımda kalitesini görüp ömürlük kullanılabilir olduğunu düşünmüştüm :D

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk
ben air 4 5 te kullandım not almak icin almıstım dehset cam sesi geliyor kütüphanede kullanılmıyordu sesten sonra bokladıgım samsunglarla tanıştım ve aşık oldum suan s7 var o kadar ergonomik bir kalem ve güzel not alımı varki yazımı cok zevkli apple ile alakası yok s9 almak isterdim fiyatta iyi düsünen alsın dex özelligi ile laptop gibi de kullanılıyor ayrıca samsung notes uygulaması da cok kaliteli 120hz ekran baya yağ gibi s7 bile

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
İhtiyacı olan direkt çeksin bedava resmen. İçinde 8 Gen 2 bulunan en ucuz cihaz.

Daeso HD

80+
ulan 10 gün önce 20500e düştü diye aldıydım bunu amazondan yapılır mı bu bee...

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Cihan Bozkır
Bwraberinde klavye ve kalem gelmiyor sanırım. Yanında klavye ve kalem olarak ne almak lazım?

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Amoled ekranı ve hızı çok tatmin edici. İçinde meraklı arkadaşlar için güzel özellikler var Samsung Dex gibi. En memnun kaldığım özelliği ekranının kalitesi. Sorusu olan varsa sorabilir kesinlikle tavsiye ediyorum
Hocam acaba kaç yıl götürür bizi bu 5 rahat çıkarır mı birde şu mükemmel olmuş dediğiniz ne var acaba not alışını da çok merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bwraberinde klavye ve kalem gelmiyor sanırım. Yanında klavye ve kalem olarak ne almak lazım?
Kalemi gwliyor kutu içerisinden

Top Bottom