Sanal 7.1' in Normal 7.1' den Farkı

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam, öncelikle 7.1 tam olarak ne işe yarar? Ve forumda gördüğüm kadarıyla sanal 7.1 var bu ne işe yarar ve normal 7.1' den farkı nedir? Teşekkürler...

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
Sanal 7.1 orjinal 7.1 değildir.
Sanal 7.1'de Stero kulaklığa 7.1 yazılımı kurmak gibi bir şey.

7.1 bence oyun için en saçma şey medusa 7.1 kullanıyorum ve hiç 7.1 kullanmıyorum streo daha iyi tabii bu benim görüşüm

Peki son olarak nasıl anlarız sanal 7.1 mi normal 7.1 mi olduğunu?

Medusa dan memnunmusun
Ne zaman aldın
baya oldu hatırlamıyorum yaz dan önce galiba 180 tl di bi ara mikrofonu ısırmaktan bozuldu sonra mikrofonu kopardım kökünden sonra birkaç ay patlayacak gibi ısındı geçti sonra , ama şimdilik memnunum eğer alınır mı? desen ALMAYIN 250 tl ye daha güzel kulaklıklar var

Herkese selam, öncelikle 7.1 tam olarak ne işe yarar? Ve forumda gördüğüm kadarıyla sanal 7.1 var bu ne işe yarar ve normal 7.1' den farkı nedir? Teşekkürler...

Hocam sanal 7.1 sanal olarak sesi sana iletiyor ses kalitesi biraz düşebilir stereo ise kulaklığın kendisinde olduğu için ses kalitesi daha iyi

Medusa'dan memnunum ve sanal 7.1'i ile gayet iyi ses kasabiliyorum.
Ama dip ses sorunu var.
Ve ben 99₺'ye almıştım, rakipsizdi o fiyata göre.
Şuan 250₺ verilmez.

baya oldu hatırlamıyorum yaz dan önce galiba 180 TL di bi ara mikrofonu ısırmaktan bozuldu sonra mikrofonu kopardım kökünden sonra birkaç ay patlayacak gibi ısındı geçti sonra , ama şimdilik memnunum eğer alınır mı? desen ALMAYIN 250 TL ye daha güzel kulaklıklar var
Güzel kardeşim o mikrofonu dişle diyemi koydular oraya :D

Geri