🔥İndirim Sanal Çadır İndirimleri

ermania

80+
Reaksiyon skoru
136
Arkadaşlar senede 1 kere oluyor diye biliyorum. 16 Ekimde başlıyor. Geçen sene oldukça ucuza ürünler almıştım. Ürünler orjinal ama kargo süresi uzun sürebiliyor.

https://www.sanalcadir.com/

• Beğen
Reaksiyonlar: iusq
buranın orjinallikle alakalı bazı sıkıntıları var diye biliyorum.

Ek'e koydugum ekran görüntüsündeki markalarda indirim olacak. kimi ürünlerde yarı yarıya ındırım oluyor. kimi üründe %20 civarı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buranın orjinallikle alakalı bazı sıkıntıları var diye biliyorum.
Eren Holding bünyesinde kurulan bir platform. Orjinal hocam. Seri sonu muhabbetlerinden indirim yapıyorlar.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-13 at 16.03.36.webp
    WhatsApp Image 2025-10-13 at 16.03.36.webp
    335.1 KB · Hit: 279
Ek'e koydugum ekran görüntüsündeki markalarda indirim olacak. kimi ürünlerde yarı yarıya ındırım oluyor. kimi üründe %20 civarı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eren Holding bünyesinde kurulan bir platform. Orjinal hocam. Seri sonu muhabbetlerinden indirim yapıyorlar.
kendi sitesinde yazıyormuş zaten hocam ürünler outlet miş o yüzden ucuza satıyorlardır belki de

indirim ayagına milleti yiyolar geçen bakmıştım ocassionla aynıydı fiyatlar

Bunların olması fiyatların aynı olmasını mantıklı yapmıyor
Ben geçen sene yarı fiyatına ürün almıştım. Size denk gelmemiş olabilir bilemıyorum. Tek kusuru bazı urunlerın Qr kodlarının yarısının kesılmıs olmasıydı.

Hocam fiyat verebilir misin?Mesela amazonda puma baya indiirmli oluyor.Burada böyle mi

Bende mi sorun var suan hiç bi ürün gözükmüyo indirimsiz fiyatlara bakayım dedim
Birde dolandırıcı falan deil demi

yok hocam dolandırıcı değil. İndirimsiz fiyat yok çünkü. Sadece yılda 1 kere satış oluyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri