Bunun cevabını çoktan verdim zaten anla.Yanında annene küfür etsen, "ne ben ne yapabilirim ki annemle senin aranda" mı diyeceksin?
Bunun cevabını çoktan verdim zaten anla.Yanında annene küfür etsen, "ne ben ne yapabilirim ki annemle senin aranda" mı diyeceksin?
Siz benim sınavımsınız ha. Bi de kendini üsten görüyorsun. Ya Sabır!Bunun cevabını çoktan verdim zaten anla.
Senin ve Ailenin Ruhunun SahibiAllah ailenin üyesi felan mı da beni bağlasın?
Anlamıyom Lan Var MıBunun cevabını çoktan verdim zaten anla.
Peki.Senin ve Ailenin Ruhunun Sahibi
Neden öyle dedinki üzüldümAile eğitimi almamış, ülkeye faydası olmayan, hiçbir işi gücü olmayan saygısız aptallar yapıyor bunu.
Bu Mantıga Göre Vatanına yada Atatürk vs Büyük bir devlet adamına küfür edince de bizi bağlaması lazım. Atatürkse Sövsünler (!!!) Kardeşim Anamızmı Babamızmı? (!)Allah ailenin üyesi felan mı da beni bağlasın?
Kin, Nefret, Cahillikten dolayı.Kiminle Konuşsam Allaha Peygambere Küfür Ediyolar Neden Sizce ?
Etmişse de sanane yani? Allahla onun arasında sonuçta.
teyzeme selam söyleYanında annene küfür etsen, "ne ben ne yapabilirim ki annemle senin aranda" mı diyeceksin?
Her gün yeni bir cahil, saygısız ve ahlaksız yeni kimselerini görüyorum. Allah'ım aklıma mukayyet ol.