Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,563
Evet doğrudur
86 dereceye kadar çıktı stres testinde bende ssdnin üstüne bant yapıştırıp tekrar test yaptım şuan 65derecelerde ama yine çok sanırımEvet doğrudur
Evet yeni ssdSıfır aldınız değil mi, yeni yani? Önceki SSD'niz ya da ikinci SSD'niz varsa onun değerlerini hatırlıyor musunuz? Belki SSD'den değildir.
Aynı SSD'yi kullanan birileri yorumlayabilir hocam bilemedim. Şu konuya da bi yazın isterseniz:Evet yeni ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptopa taktım zaten 1tane ana ssd var laptopta o ssdde soğutucu pad va var 58-59 dereceleri geçmiyor farklı sistemde deniyorum aynı ssdyi ordada 65 derecelerde stres testinde
Çok fazla , hem laptop hem ssd nin etkisi vardır. Ben rog g17 de samsung 990 pro kullandım. 55 dereceyi geçmedi. Hemde soğutucusuz model. Bazı ssd modelleri biraz daha fazla ısınabiliyor. Bu model nasıl bilmiyorumMerhabalar, sandisk ultra m2 ssdm asus tuf a15 laptopumda crystal disk mark testinde 79 derecelere boşta ise 75 derecelerde çalışıyor normal mi laptop için?
Bende aldım aynı ssd yi asus tuf a17 sıcaklık böyleMerhabalar, sandisk ultra m2 ssdm asus tuf a15 laptopumda crystal disk mark testinde 79 derecelere boşta ise 75 derecelerde çalışıyor normal mi laptop için?
bende mi sorun var acaba masaüstündede 65-66 lara çıkıyor yükteBende aldım aynı ssd yi asus tuf a17 sıcaklık böyle
Alıntıyı görüntüle
Diğer ssd sıcaklığı da yüksek hocam laptopda sıkıntı olabilir mibende mi sorun var acaba masaüstündede 65-66 lara çıkıyor yükte
2 ssd de yükte hocam diğeri için normal olduğunu düşünüyorum.Diğer ssd sıcaklığı da yüksek hocam laptopda sıkıntı olabilir mi