🔥İndirim Sandisk Ultra Dual Drive 151 TL

musb yerine type c tercih etseler daha iyi olurmuş biraz eski ve kullanışsız gibi geldi.

Geçen yıl alıp kullanmadan kaybetmiştim....
Type c versiyonu da var ama pahalı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-26 201915.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-26 201915.png
    47.2 KB · Hit: 55
Ömründe hiç sandisk usb bellek kullandın mı da bu yorumu yapıyorsun??
Kioxia mı bu da bozulsun?
20 yıllık 4gb sandisk usb bellek halen taş gibi çalışıyor...
Asıl goat bence Toshıba beyaz kasalı usb 2.0 olanlar . Ölümsüz resmen .

2 yıldır çok sık şekilde kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Yere kaç kez düştü , suyun içine düştü bir sorun olmadı. Bu giriş işinize yararsa kesinlikle alınır.

Type-c gerekliyse BUNU uzun süredir kullanıyorum aynı şekilde baya hor kullanmama rağmen sorunsuz çalışıyor. Tek sorun büyük ve uçlarından 1 tanesi illa dışarda kalıyor herhangi bir kapak yada koruması yok. Tabi type-c uçlar micro lara göre çok daha dayanıklı o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

Asıl goat bence Toshıba beyaz kasalı usb 2.0 olanlar . Ölümsüz resmen .
Onlar da fena değil de bozanı gördüm ama daha sandisk kullanıp da bozanı ne gördüm, ne de duydum.

Onlar da fena değil de bozanı gördüm ama daha sandisk kullanıp da bozanı ne gördüm, ne de duydum.
Sandisk cruzer blade var her türlü mevzuya maruz kalmıştır hala çalışıyor :D Format usbsi olarak kullanıyorum.

Ömründe hiç sandisk usb bellek kullandın mı da bu yorumu yapıyorsun??
Kioxia mı bu da bozulsun?
20 yıllık 4gb sandisk usb bellek halen taş gibi çalışıyor...
Bende ultra fit vardı.Küçücük bir şey.2ay kullanamadan bozuldu.Şuanda Sandisk Ultra luxe kullanıyorum 45tlye almıştım zamanında.Taş gibi hala çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,185
Üyeler
185,688
Son üye
alizngn34
Geri