Sanırım intihar edicem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar

Ciddi misin?

Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Sakin ol sakin ol kendini feda etme .

bu akşam ekmek fırının önünde cebinde 1 lira parası olduğu için ekmek alamayan evine eli boş gidecek olan bir adamın yüzündeki acıya şahit oldum , seninkide dert mi

Bu düşüncenin gerçekleşme olasılığının %0.00 olduğunu ikimiz de biliyoruz. Sen de biliyorsun fakat şu an ki düşüncen bir hiç olmamak için direniyor.
Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ancak yere carpana kadar ruzgar hissetmek istemiyorum yemedi açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu akşam ekmek fırının önünde cebinde 1 lira parası olduğu için ekmek alamayan evine eli boş gidecek olan bir adamın yüzündeki acıya şahit oldum , seninkide dert mi
Durumum kötü olduğu ivin intihar etmek istemiyorum, keşke herkes rahat yasasa en cok istedigim sey bu

Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ancak yere carpana kadar ruzgar hissetmek istemiyorum yemedi açıkçası

Durumum kötü olduğu ivin intihar etmek istemiyorum, keşke herkes rahat yasasa en cok istedigim sey bu
Ateist olma o zaman :unsure:

Gerçekten intihar etme düşüncen olsaydı hissedip hissetmemek önemsiz olurdu

Yaşın kaç?

Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ist olmanın intihar ile alakası yok, intihar korkaklıktır, kendince bir kaçış yoludur, asıl cesaret intihar etmek değil yaşamaya devam etmektir.
Ateist olman intihar edebileceğin anlamına gelmiyor, intihar korkaklıktır kendince bir kurtuluş sanarsın, asıl cesaret intihar etmek değil, yaşamaya devam edebilmektir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri