Sanırım karabasan gördüm (?)

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,178
11 Nisan yani dün, sahurdan sonra yatmaya gittim. Annem namazı kılmam için uyardı. Bende tamam diyerek yatağa uzandım. İlk uyandığımda anladım kılmamışım. İlk uyanmada birden korkarak uyandım. 2. Kez uyandığımda yatığımın solunda ablamı kap kara şekilde yanımda gördüm. Neden geldiğini soracaktım ama ağzımı bile açamadım. 2 3 saniye öylece konuşmaya çalıştım. Yavaşça geri geri giderek uzaklaştı. Ve birden korkuyla uyandım. Rüyamıydı acaba. Yoksa gerçek miydi ?

Son düzenleme:
11 Kasımda yani dün, sahurdan sonra yatmaya gittim. Annem namazı kılmam için uyardı. Bende tamam diyerek yatağa uzandım. İlk uyandığımda anladım kılmamışım. İlk uyanmada birden korkarak uyandım. 2. Kez uyandığımda yatığımın solunda ablamı kap kara şekilde yanımda gördüm. Neden geldiğini soracaktım ama ağzımı bile açamadım. 2 3 saniye öylece konuşmaya çalıştım. Yavaşça geri geri giderek uzaklaştı. Ve birden korkuyla uyandım. Rüyamıydı acaba. Yoksa gerçek miydi ?
Kabus tur kanka yani umarım

Uyku felci yaşamışsınız, beyniniz uyanmadan gözlerinizi açınca gerçekleşir.

11 Kasımda yani dün, sahurdan sonra yatmaya gittim. Annem namazı kılmam için uyardı. Bende tamam diyerek yatağa uzandım. İlk uyandığımda anladım kılmamışım. İlk uyanmada birden korkarak uyandım. 2. Kez uyandığımda yatığımın solunda ablamı kap kara şekilde yanımda gördüm. Neden geldiğini soracaktım ama ağzımı bile açamadım. 2 3 saniye öylece konuşmaya çalıştım. Yavaşça geri geri giderek uzaklaştı. Ve birden korkuyla uyandım. Rüyamıydı acaba. Yoksa gerçek miydi ?
11 Kasım dün (?)
Karabasan diye bir şey yok uyku felcidir o

Ablamı kapkara şekilde görüp konuşmaya çalıştıtm hatırlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga dün işte bu sabahmı dünmü :D
Gayet normal, bende üstüme doğru yürüyen karanlık bir canlı görmüştüm çığlık atmaya çalışıp atamamıştım kısmi felç oluyor işte normal bir şey. Karabasan yalnızca lakap korkunç bir şey değil yani :D.

Uyku Felci hocan karabasan filan değil bende yaşadım uyandım hareket edemedim bağırıyorum sanıp bağırdım kimse duymadı gözümü kapatıp açtım her şey normale döndü anneme sordum bağırıyorum neden gelmiyorsunuz diye bağırmanı filan duymadık dedi araştırdım düzensiz uykudan oluyormuş beyin uyanıyor ama beden uyku halinde

Uyku Felcini 5 yıldır istisnasız hergün yaşıyorum. Bazı günler saatlerce yaşadığım bile oluyor. Dünya tarihinde en fazla yaşayan insanlardan bile olabilirim. Hatta doktora gittim ilaç falan bile kullandım. Eskiye göre az oluyor şimdi ama normal insana göre yine çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,092
Üyeler
188,200
Son üye
tarihiaga
Geri