Neler Yeni

Sansür yasası kabul edildi!

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Konuya bir yorum yapmayacağım sonra olay kötü yerlere gidebiliyor.
Bant genişliği ne demek?
Bilen varsa söyleyebilir mi?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Konuya bir yorum yapmayacağım sonra olay kötü yerlere gidebiliyor.
Bant genişliği ne demek?
Bilen varsa söyleyebilir mi?
Misal kanka normal de epicden oyun indirirken internet hızına göre oyun indirirsin dimi? Epic Gta beleş olduğu zaman bant genişliği sınırladı sunucularda rahatlama olsun diye ve sen internetin ne kadar hızlıysa değil Epic Games'in belirlediği hızda oyun indirdin.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Misal kanka normal de epicden oyun indirirken internet hızına göre oyun indirirsin dimi? Epic Gta beleş olduğu zaman bant genişliği sınırladı sunucularda rahatlama olsun diye ve sen internetin ne kadar hızlıysa değil Epic Games'in belirlediği hızda oyun indirdin.
Bu üzdü işte.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Kamu çalışanlarının bildiğin WP ve Telegram kullanması yasaklandı. Bir çoğu iş için kurumsal görevlerde bu uygulamaları kullanıyorlardı.
bunu abartmışlar harbiden

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Şu TC kimlik olayını yapsalar çok güzel olurdu ama bu olayı daha önceden yapmaları gerekti çok toksit var
Neden? Yaptığımız paylaşımlardan dolayı bizi fişlemek için mi? İnternette gizlimiz saklımız olmasın diye mi?

Ben TCKN gibi çok değerli bir kişisel bilgimi 3. parti şirketlere vermem.

Kardeşim ülkemizi kötülüyoruz felan ama Avrupa da dışarda tecavüz ediyorlar çöplük içinde yaşıyorlar bırakın şu medeniyet dedginiz avrupayı
Daha önce Avrupa'ya mı gittiniz de böyle konuşuyorsunuz?

Çöplük içinde dediğiniz yerde hiç çöp yok, yerlere çöp atılmıyor. Kanunlar düzene oturtulmuş.

islamın son kalesi Türkiye Devleti
Yolsuzlukların ve torpillerin hat safhada olduğu, hayvan tecavüzcülerinin serbest bırakıldığı bir Türkiye. Bu mu İslamiyet?

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti; İslami bir devlet değildir, laik bir devlettir. Kimse kimsenin inancına karışamaz. İsteyen başörtüsü takar, isteyen mini etekle dolaşır. İsteyen kiliseye gider, isteyen sinagoga gider. Kime ne?

bür ülkelere göre biz iyiyiz onu anlatmaya çalışıyorum ekonomi hariç
Neyinde iyiyiz? Adalet, özgürlük, fikir özgürlüğü, zıt görüşleri kutuplaştırmaca, eğitim, torpiller, hayvana şiddetin cezasız kalması ve en önemlisi, halkımızın bunları bir iki gün sonra unutması. Bunlarda mı iyiyiz?

Son düzenleme:

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
dur bakalım daha neler gelicek. hayırlısı olsun.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben bir tek sizi anlamıyorum. Avrupa'da asgari ücretle yaşamak buraya oranla çok zor. Hayat size kolay geliyor tabii. İngiltere'de asgari ücret 944 Pound ülkemizde yaklaşık 8000 TL civarında ama burada ki 8000 TL değerinde değil o para. 944 Pound diyoruz ve hesaplıyoruz. Orada su çok pahalı ve elektrik çok ucuz aylık neredeyse 100 Pound su faturası 50 Pound elektrik parası geliyor şehir merkezinden uzak yerden bir en konforsuz daire 400 Pound yemek parası onun parası şunun parasını daha hesaba katmıyorum. Kimse ülkeyi bu yönden eleştirmiyor. Evet haklısınız ama şu yönden haklısınız 2000 ile 2010 arasında ki ekonomimiz gerçekten süperdi yani o asgari ücretle o çeşitliliğin fiyatı çok ucuza geliyordu fakat şuan aynı durum değil. 2010'da ki ile değil günümüz ile kıyaslamaya bakmalıyız.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Neden? Yaptığımız paylaşımlardan dolayı bizi fişlemek için mi? İnternette gizlimiz saklımız olmasın diye mi?

Ben TCKN gibi çok değerli bir kişisel bilgimi 3. parti şirketlere vermem.

Daha önce Avrupa'ya mı gittiniz de böyle konuşuyorsunuz?

Çöplük içinde dediğiniz yerde hiç çöp yok, yerlere çöp atılmıyor. Kanunlar düzene oturtulmuş.

Yolsuzlukların ve torpillerin hat safhada olduğu, hayvan tecavüzcülerinin serbest bırakıldığı bir Türkiye. Bu mu İslamiyet?

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti; İslami bir devlet değildir, laik bir devlettir. Kimse kimsenin inancına karışamaz. İsteyen başörtüsü takar, isteyen mini etekle dolaşır. İsteyen kiliseye gider, isteyen sinagoga gider. Kime ne?

Neyinde iyiyiz? Adalet, özgürlük, fikir özgürlüğü, eğitim, torpiller, hayvana şiddetin cezasız kalması ve en önemlisi, halkımızın bunları bir iki gün sonra unutması. Bunlarda mı iyiyiz?
evet gittim biraz tarih kitaplarını araştıştırsaydın fransanın tuvaletlerini mahalleye yaptıgını görürdün adamlar kokusu gitsin diye 2 litre parfüm boşaltıyorlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir tek sizi anlamıyorum. Avrupa'da asgari ücretle yaşamak buraya oranla çok zor. Hayat size kolay geliyor tabii. İngiltere'de asgari ücret 944 Pound ülkemizde yaklaşık 8000 TL civarında ama burada ki 8000 TL değerinde değil o para. 944 Pound diyoruz ve hesaplıyoruz. Orada su çok pahalı ve elektrik çok ucuz aylık neredeyse 100 Pound su faturası 50 Pound elektrik parası geliyor şehir merkezinden uzak yerden bir en konforsuz daire 400 Pound yemek parası onun parası şunun parasını daha hesaba katmıyorum. Kimse ülkeyi bu yönden eleştirmiyor. Evet haklısınız ama şu yönden haklısınız 2000 ile 2010 arasında ki ekonomimiz gerçekten süperdi yani o asgari ücretle o çeşitliliğin fiyatı çok ucuza geliyordu fakat şuan aynı durum değil. 2010'da ki ile değil günümüz ile kıyaslamaya bakmalıyız.
evet haklısın bizim ama bizim ülkemizde de asgari ücret yetmiyor

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
evet gittim biraz tarih kitaplarını araştıştırsaydın fransanın tuvaletlerini mahalleye yaptıgını görürdün adamlar kokusu gitsin diye 2 litre parfüm boşaltıyorlar :)

evet haklısın bizim ama bizim ülkemizde de asgari ücret yetmiyor
Evet yetmiyor ama oraya oranla daha iyi bir seviyede yaşanıyor.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Tarih okuyorum. Benim gittiğim yer de Almanya ve Hollanda. Ayrıca Fransa iyi durumda olan bir yer değil, gerek ekonomi gerek eylemler. Almanya'yı, Hollanda'yı karşılaştırın isterseniz. İki dünya savaşını da kaybetmiş ama nasıl oluyorsa Türkiye'den daha gelişmiş bir ülke Almanya.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Tarih okuyorum. Benim gittiğim yer de Almanya ve Hollanda. Ayrıca Fransa iyi durumda olan bir yer değil, gerek ekonomi gerek eylemler. Almanya'yı, Hollanda'yı karşılaştırın isterseniz. İki dünya savaşını da kaybetmiş ama nasıl oluyorsa Türkiye'den daha gelişmiş bir ülke Almanya.
hocam sömürge farkı bu işte

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Hocam asgari ücret bize de yetmiyor Avrupaya'da (Almanya dışında). Lakin şu tabloya bakın ve şu yaptığınız yorumun etikliğini sorgulayın. Tablo da Avrupa'da asgari ücretle çalışan yüzdesi verilmiş. TC'de dahil listeye;
1596009906938.png

hocam sömürge farkı bu işte
Kanka yalnız savaştan sonra sömürge kaynakları kalmadı neredeyse adamların xD

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Top Bottom