hayırlı olsun hocam güle güle kullanın malum sitenin bu paralara bile kargo parası almasıAldık bakalım hayırlısı olsun. Ben aldıktan 15dk sonra falan stok bitti yazdı. Modelden memnun kalacağıma inanıyorum.
zam gelecek o zamanAldık bakalım hayırlısı olsun. Ben aldıktan 15dk sonra falan stok bitti yazdı.
Sorma dostum o olay benim çok tuhafıma gider hep. Sene başında Xiaomi' nin kendi resmi sitesinden 35 bin liralık cep telefonu alıp 90tl kargo ücreti vermiştim düşün koskoca Xiaomi hem de kendi resmi sitesinde kargo parası alıyor. Aynısını Hepsiburada bizzat kendi mağazasından sattığı başka bir ürün için de yapmıştı. Demek ki 30k bandında aldığım her ürün için kargo parası vermek benim kaderimhayırlı olsun hocam güle güle kullanın malum sitenin bu paralara bile kargo parası alması![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ya tabi ki dert edilecek ücretler değil ama saçmalık ziyadesiSorma dostum o olay benim çok tuhafıma gider hep. Sene başında Xiaomi' nin kendi resmi sitesinden 35 bin liralık cep telefonu alıp 90tl kargo ücreti vermiştim düşün koskoca Xiaomi hem de kendi resmi sitesinde kargo parası alıyor. Aynısını Hepsiburada bizzat kendi mağazasından sattığı başka bir ürün için de yapmıştı. Demek ki 30k bandında aldığım her ürün için kargo parası vermek benim kaderim![]()
Sıcaklık değerleri konusunda evet rahat edeceğime inanıyorum, tek endişem devasa boyutları yüzünden Asus a21 plus kasama sığmama olasılığı ya da çok absürt durması ihtimali, yoksa karttan ve modelden endişem yok..9070XT veya 5070TI ile ciddi farkedeceğin FPS farkı ne kadar olur bilmiyorum ama 2K'da uzun bir süre götürecekse alınır bence.
Sıcaklık konusunda biraz rahat edersin en azından.
Bu fiyata 1 ay önce bu kart kapış kapış gitti nerede satılıyor ise kaçırma nitro + özel bir kart xt ile benzer gpu saat hızlarında rahatlıkla çalıştırıyorum aradaki fps farkını anlamazsınız yeni haberler falan var bios flashlama vs gibi amd bu 9070 ve xt kartları üzerinde bir şeyler yapmış en başından beri bu iki kart arasındaki fiyat farkı benim hep dikkatimi çekmişti 100w cebe kalır bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?
Valla ben de seni arıyordumBu fiyata 1 ay önce bu kart kapış kapış gitti nerede satılıyor ise kaçırma nitro + özel bir kart xt ile benzer gpu saat hızlarında rahatlıkla çalıştırıyorum aradaki fps farkını anlamazsınız yeni haberler falan var bios flashlama vs gibi amd bu 9070 ve xt kartları üzerinde bir şeyler yapmış en başından beri bu iki kart arasındaki fiyat farkı benim hep dikkatimi çekmişti 100w cebe kalır bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.