Neler Yeni

Sapphire 9070 Nitro + (31.999 K)

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,074
İsim
Emre siyah
alınabilir güç tüketim değerleri xt ye göre az ve performansda aşşırı büyük farklar yok tabi para varsa xt tercih edilebilir.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldık bakalım hayırlısı olsun. Ben aldıktan 15dk sonra falan stok bitti yazdı. Modelden memnun kalacağıma inanıyorum.

Ekler

• epey.jpg
    epey.jpg
    168.2 KB · Hit: 111

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Yunus Emre Uzun
Aldık bakalım hayırlısı olsun. Ben aldıktan 15dk sonra falan stok bitti yazdı. Modelden memnun kalacağıma inanıyorum.
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın malum sitenin bu paralara bile kargo parası alması :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

TahinPekmez

80+ Gold

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın malum sitenin bu paralara bile kargo parası alması :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Sorma dostum o olay benim çok tuhafıma gider hep. Sene başında Xiaomi' nin kendi resmi sitesinden 35 bin liralık cep telefonu alıp 90tl kargo ücreti vermiştim düşün koskoca Xiaomi hem de kendi resmi sitesinde kargo parası alıyor. Aynısını Hepsiburada bizzat kendi mağazasından sattığı başka bir ürün için de yapmıştı. Demek ki 30k bandında aldığım her ürün için kargo parası vermek benim kaderim :)

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Yunus Emre Uzun
Sorma dostum o olay benim çok tuhafıma gider hep. Sene başında Xiaomi' nin kendi resmi sitesinden 35 bin liralık cep telefonu alıp 90tl kargo ücreti vermiştim düşün koskoca Xiaomi hem de kendi resmi sitesinde kargo parası alıyor. Aynısını Hepsiburada bizzat kendi mağazasından sattığı başka bir ürün için de yapmıştı. Demek ki 30k bandında aldığım her ürün için kargo parası vermek benim kaderim :)
ya tabi ki dert edilecek ücretler değil ama saçmalık ziyadesi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,755
İsim
Diyarhan
9070 bana hala pahalı geliyor. Orta seviye kartlar gelince düşecektir

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
Özellikle tekli 16 pinlik kablo kullanıp bunu da plaka içine gizleyerek ortalıkta kablo denen bişeyin gözükmemesini sağlayarak devrim yapmışlar resmen yani kart kasa içinde tertemiz bir görüntü oluşturuyor.

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hsn
9070XT veya 5070TI ile ciddi farkedeceğin FPS farkı ne kadar olur bilmiyorum ama 2K'da uzun bir süre götürecekse alınır bence.
Sıcaklık konusunda biraz rahat edersin en azından.

Son düzenleme:

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
9070XT veya 5070TI ile ciddi farkedeceğin FPS farkı ne kadar olur bilmiyorum ama 2K'da uzun bir süre götürecekse alınır bence.
Sıcaklık konusunda biraz rahat edersin en azından.
Sıcaklık değerleri konusunda evet rahat edeceğime inanıyorum, tek endişem devasa boyutları yüzünden Asus a21 plus kasama sığmama olasılığı ya da çok absürt durması ihtimali, yoksa karttan ve modelden endişem yok..

ThE LoSt

80+ Gold
Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?
Bu fiyata 1 ay önce bu kart kapış kapış gitti nerede satılıyor ise kaçırma nitro + özel bir kart xt ile benzer gpu saat hızlarında rahatlıkla çalıştırıyorum aradaki fps farkını anlamazsınız yeni haberler falan var bios flashlama vs gibi amd bu 9070 ve xt kartları üzerinde bir şeyler yapmış en başından beri bu iki kart arasındaki fiyat farkı benim hep dikkatimi çekmişti 100w cebe kalır bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
Bu fiyata 1 ay önce bu kart kapış kapış gitti nerede satılıyor ise kaçırma nitro + özel bir kart xt ile benzer gpu saat hızlarında rahatlıkla çalıştırıyorum aradaki fps farkını anlamazsınız yeni haberler falan var bios flashlama vs gibi amd bu 9070 ve xt kartları üzerinde bir şeyler yapmış en başından beri bu iki kart arasındaki fiyat farkı benim hep dikkatimi çekmişti 100w cebe kalır bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.
Valla ben de seni arıyordum ;) Aklımda kalmıştı kullanan biri vardı diye ve listede zirveye oynuyorum şuan falan yazmıştı demiştim içimden :) Kart bugün adresime teslim edilecekmiş. Ben alır almaz stok tükendi, Nitro Plus'ı 31.9k yı görünce şaşırdım ve hemen almak istedim, umarım bir hinlik yoktur iade vs gibi çünkü tek korkum o. Duruma göre eğer takıldığım bir unsur ya da sormak istediğim bir şey olursa izninle sana forumdan özel mesaj atabilirim bilgin olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,592
Üyeler
172,696
Son üye
nihatc
Top Bottom