Neler Yeni

Sapphire 9070 Nitro + (31.999 K)

KIRKY

80+
Reaksiyon skoru
87
Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?

alınabilir güç tüketim değerleri xt ye göre az ve performansda aşşırı büyük farklar yok tabi para varsa xt tercih edilebilir.

Aldık bakalım hayırlısı olsun. Ben aldıktan 15dk sonra falan stok bitti yazdı. Modelden memnun kalacağıma inanıyorum.

Ekler

• epey.jpg
    epey.jpg
    168.2 KB · Hit: 111
Aldık bakalım hayırlısı olsun. Ben aldıktan 15dk sonra falan stok bitti yazdı. Modelden memnun kalacağıma inanıyorum.
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın malum sitenin bu paralara bile kargo parası alması :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın malum sitenin bu paralara bile kargo parası alması :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Sorma dostum o olay benim çok tuhafıma gider hep. Sene başında Xiaomi' nin kendi resmi sitesinden 35 bin liralık cep telefonu alıp 90tl kargo ücreti vermiştim düşün koskoca Xiaomi hem de kendi resmi sitesinde kargo parası alıyor. Aynısını Hepsiburada bizzat kendi mağazasından sattığı başka bir ürün için de yapmıştı. Demek ki 30k bandında aldığım her ürün için kargo parası vermek benim kaderim :)

Sorma dostum o olay benim çok tuhafıma gider hep. Sene başında Xiaomi' nin kendi resmi sitesinden 35 bin liralık cep telefonu alıp 90tl kargo ücreti vermiştim düşün koskoca Xiaomi hem de kendi resmi sitesinde kargo parası alıyor. Aynısını Hepsiburada bizzat kendi mağazasından sattığı başka bir ürün için de yapmıştı. Demek ki 30k bandında aldığım her ürün için kargo parası vermek benim kaderim :)
ya tabi ki dert edilecek ücretler değil ama saçmalık ziyadesi

9070 bana hala pahalı geliyor. Orta seviye kartlar gelince düşecektir

Özellikle tekli 16 pinlik kablo kullanıp bunu da plaka içine gizleyerek ortalıkta kablo denen bişeyin gözükmemesini sağlayarak devrim yapmışlar resmen yani kart kasa içinde tertemiz bir görüntü oluşturuyor.

9070XT veya 5070TI ile ciddi farkedeceğin FPS farkı ne kadar olur bilmiyorum ama 2K'da uzun bir süre götürecekse alınır bence.
Sıcaklık konusunda biraz rahat edersin en azından.

Son düzenleme:
9070XT veya 5070TI ile ciddi farkedeceğin FPS farkı ne kadar olur bilmiyorum ama 2K'da uzun bir süre götürecekse alınır bence.
Sıcaklık konusunda biraz rahat edersin en azından.
Sıcaklık değerleri konusunda evet rahat edeceğime inanıyorum, tek endişem devasa boyutları yüzünden Asus a21 plus kasama sığmama olasılığı ya da çok absürt durması ihtimali, yoksa karttan ve modelden endişem yok..

Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?
Bu fiyata 1 ay önce bu kart kapış kapış gitti nerede satılıyor ise kaçırma nitro + özel bir kart xt ile benzer gpu saat hızlarında rahatlıkla çalıştırıyorum aradaki fps farkını anlamazsınız yeni haberler falan var bios flashlama vs gibi amd bu 9070 ve xt kartları üzerinde bir şeyler yapmış en başından beri bu iki kart arasındaki fiyat farkı benim hep dikkatimi çekmişti 100w cebe kalır bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.

Bu fiyata 1 ay önce bu kart kapış kapış gitti nerede satılıyor ise kaçırma nitro + özel bir kart xt ile benzer gpu saat hızlarında rahatlıkla çalıştırıyorum aradaki fps farkını anlamazsınız yeni haberler falan var bios flashlama vs gibi amd bu 9070 ve xt kartları üzerinde bir şeyler yapmış en başından beri bu iki kart arasındaki fiyat farkı benim hep dikkatimi çekmişti 100w cebe kalır bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.
Valla ben de seni arıyordum ;) Aklımda kalmıştı kullanan biri vardı diye ve listede zirveye oynuyorum şuan falan yazmıştı demiştim içimden :) Kart bugün adresime teslim edilecekmiş. Ben alır almaz stok tükendi, Nitro Plus'ı 31.9k yı görünce şaşırdım ve hemen almak istedim, umarım bir hinlik yoktur iade vs gibi çünkü tek korkum o. Duruma göre eğer takıldığım bir unsur ya da sormak istediğim bir şey olursa izninle sana forumdan özel mesaj atabilirim bilgin olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,644
Üyeler
173,227
Son üye
ArelAta
Geri