🔥İndirim Sapphire Anakartlar Türkiye'de! -B850M Wifi 6.899TL-

Nitro baya iyi bence. Bu fiyatlara Gen5 destekli B850 var mı ki başka markalarda? Fazı falan da iyi minimum 10K dır emsalleri.
Hocam, siz önce anakartı alın, deneyin; beğenirseniz sonra foruma da önerirsiniz :)

sapphire neden alayım ? daha biostar,colorful marka ön yargı ile yaklaşılıyorken
o iki marka sapphire emsali değil ki.
Sapphire kendini kanıtlamış bir markadır. Asus tuf neyse sapphire nitro aynı ayardadır.
Elbette aynı fiyata asus tuf veya msi gaming serisi gibi altetnatifler varsa sapphirenin pek şansı olmaz.

o iki marka sapphire emsali değil ki.
Sapphire kendini kanıtlamış bir markadır. Asus tuf neyse sapphire nitro aynı ayardadır.
Elbette aynı fiyata asus tuf veya msi gaming serisi gibi altetnatifler varsa sapphirenin pek şansı olmaz.
f/p colorful anakartları sapphire ezer şu durumda hocam :) colorful güvenirim, sapphire anakart çok iyi fiyat olmadıkça eve sokmam

f/p colorful anakartları sapphire ezer şu durumda hocam :) colorful güvenirim, sapphire anakart çok iyi fiyat olmadıkça eve sokmam
colorful hakkında bilgim yok ancak fiyatına göre kağıt üstünde bazen iyi anakartlarını görüyordum.
Üstede yazdım fiyatta güzellik olmazsa pazara girmeleri çok zor.

Güzel ekran karti + anakart kombosu ....

Hocam, siz önce anakartı alın, deneyin; beğenirseniz sonra foruma da önerirsiniz :)
Benim komple sistemin fiyatı bu anakartla anca yarışır öyle lüks şeylere gerek yok benim için 😀

Sapphire nin kötü ürün yapacağını sanmıyorum ama yine de incelemeleri falan varsa almayı düşünen baksın. Demek istediğim kâğıt üzerindeki donanımın 10K bandına satılan anakartlarla aynı donanımda olduğuydu.

Hepsiburada getirmiş özellikle ekran kartında f/p olarak bildiğimiz bir marka acaba anakartlarının durumu nasıl fiyatları fena durmuyor colorfulun bir tık üstünde bilindik markalarınsa altında fiyat olarak
Sapphire Pulse B850M Wifi 6.899TL
Sapphire Nitro+ B850M Wifi 8.119TL
Sapphire Atx Pure B850A Wifi 10.649TL
Tüm anakartlar (6 çeşit var)

Sapphire nitro 9070 xt var diye nitro anakartı alasım geldi. Şu an kullandığım Msi x670e gaming plus wifi.

Sapphire nitro 9070 xt var diye nitro anakartı alasım geldi. Şu an kullandığım Msi x670e gaming plus wifi.
Uzun şerif rgb koymamışlar anakarta herhalde pek kombo olmaz gibime geldi 😂 üstündeki Sapphire logusu hariç o da zaten ekran kartı tarafından kapatılır. Boş iş. Colorful, nzxt, biostar, sapphire anakartları ancak bir 3 generasyon sonra alırım. Daha yolun başındalar gibime geliyor hiç güvenemiyorum. ~ Bir MSI fan😂

Neden colorfula benziyor diyordum bende meğer lacivertiymiş çokta bi fiyat avantajı yok modellere görmezden gelinebilir

Ekler

• 8650.webp
    8650.webp
    159.7 KB · Hit: 77
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,082
Üyeler
183,787
Son üye
maksut