Hocam kullanmadan yorum yapan çok fazla.Kasan iyiymiş kart da iyi zaten ama herkes farklı yorum yapıyor ilginç bir şey neyse gelince paylaşırım değerleri![]()
Karrta bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam kullanmadan yorum yapan çok fazla.Kasan iyiymiş kart da iyi zaten ama herkes farklı yorum yapıyor ilginç bir şey neyse gelince paylaşırım değerleri![]()
Hocam şahsen şu an aktif olarak kullanıyorum sistem içeride açık.@$ilentX bu Sapphire sorunları hakkında konu açmıştı.
Peki hiç kurcaladın mı performans modu, Radeon ayarları falan ?Hocam şahsen şu an aktif olarak kullanıyorum sistem içeride açık.
500 serisini bilmiyorum ama 5000 serisinde bir sorun yok gibi şu ana kadar hiçbir hata görmedim driver olsun ısınma olsun performans kaybı olsun.
Hiçbir problem yaşamadım ben hocam.
XFX kart iyi midir bilmiyorum kullanmadan yorum yapmayacağım hocam ben sapphire alın da demiyorum xfx alın da demiyorum sadece kullandığım kartda yaşadığım şeyleri söylüyorum yani hocam isterseniz arkadaşların dediğini de yapabilirsiniz.
Hocam hiçbirşey yapmadım taktım kurdum ayarlarla oynamadım.Peki hiç kurcaladın mı performans modu, Radeon ayarları falan ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taktın kurdun mu yoksa ?
Hocam istediğinizi yapın ben günahınıza girmek istemem.Tamam olmadı zaten dediğim gibi yaparım iade ederim.
Hiçbir yerinden hava almayan bir kasa ile kullananlar daha yüksek sıcaklık göreceklerdir doğal olarakKasan iyiymiş kart da iyi zaten ama herkes farklı yorum yapıyor ilginç bir şey neyse gelince paylaşırım değerleri![]()
thicc II modeli nasıl dostum ısınıyor mu ? bir yerde thicc II ve thicc III arasında 10 derece fark var diyorlardı. thicc II'nin düzeltilmiş hali thicc III haliymiş.thicc 2 modeli var elimde sistemi daha çalıştıramadım ama görüntü ve kalitesi fena görünmüyor, sıcaklık ve performans değerlerine baktığımızda da pek bir farkı yok, uğraşmanızı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum fakat göz zevki sizin. ben olsam thicc 3 kullanırdım hiç uğraşmadan ve indirimden aldığım için seçme şansım yoktu eğer olsaydı bende thicc 3 alırdım