🔥İndirim Sapphire Radeon RX 6700 XT Pulse - 11.286,40 TL

Abi bu forumda ne çok bilmiş var. Adama şaşırdım resmen ya. Ve bu adamın 4,200 mesajı var insanları ne kadar şaşırtabilir farkında mısınız ayip ya.
nice insanlar mesaj sayısını kasmak için bilgisi olsun olmasın mesaj yazıyorlar bilgi konusunda mesajlara takılmayın.

Abi bu forumda ne çok bilmiş var. Adama şaşırdım resmen ya. Ve bu adamın 4,200 mesajı var insanları ne kadar şaşırtabilir farkında mısınız ayip ya.
akıl mesajda değil baştadır:sneaky:

Dün de buna benzer bu konu oldu. Mevzu bir tek ben değilim ki hocam, çok yakınıma kendi önerimle RX590 aldırdım wattman hatalarından kullanmadı sattı öyle söyleyeyim. Yığınla insan var AMD kartlarla sorun yaşayan.
eski Rx serisini zaten kimse savunamaz hocam, sadece madenciler savunur :D dünkü konuyu görmedim maalesef, siz öyle yazınca acaba fabrikasyon bir sorun olabilir mi diye merak ettim sadece.

mesaj sayisiyla bilgi ne alaka?
Ben yeni olduğum için benden fazla mesaj sayısı olan bir insanın hele ki 4k kadar bir mesajı olduğunu gördüğüm de benden bilgilidir diye düşünüyorum. Bu forumdakilerin %30 en az bu şekil düşünür.

Nvidia tercih edenleri anlıyorum hatta sektörün aksine çok da hak veriyorum çünkü herkes bu pc işinin her şeyini bilmek zorunda değil bazı arkadaşlar tak çalıştır sorunsuz donanımlar istiyor hak veriyorum.
Ne sorun çıkarıyor crack program kullanmak sıkıntı çıkarır mı anlayamadım ?

Hala 3060Ti tercih ederdim :D Mesajla bilginin ne alakası var ayrıca? @bana beko derler in attığı güncel testler ile bence hala haklıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,475
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri