JEZZRYZE
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
1660 af 1050 ti ile deneyen dostum var ama dediğiniz oyundan oyuna değişir o o mesela gta 5 açıyorduR5 1600AF işlemcisiyle açacağı için sıkıntı çekebileceğini düşünüyorum.
1660 af 1050 ti ile deneyen dostum var ama dediğiniz oyundan oyuna değişir o o mesela gta 5 açıyorduR5 1600AF işlemcisiyle açacağı için sıkıntı çekebileceğini düşünüyorum.
0 ürün düşünüyorum 2 el sıcak bakmıyorumAlmadan önce fiziksel olarak inceleyin. 1 veya 2 vidasında garanti etiketi olur yırtılmış mı? bakın. Fiziksel bir sorun görmüyorsanız bir pc ye takıp stres testine sokup ısı değerlerini kontrol edin. başka model eş kartların test değerleri ile karşılaştırın. Fatura görmek için talep edinki yaşını öğrenin. İçinize sinmez ise almayın.
ulan ben konuyu karıştırdım bu arada sorryAlmadan önce fiziksel olarak inceleyin. 1 veya 2 vidasında garanti etiketi olur yırtılmış mı? bakın. Fiziksel bir sorun görmüyorsanız bir pc ye takıp stres testine sokup ısı değerlerini kontrol edin. başka model eş kartların test değerleri ile karşılaştırın. Fatura görmek için talep edinki yaşını öğrenin. İçinize sinmez ise almayın.
ulan ben konuyu karıştırdım bu arada sorrykendi konum sandım asjdadkjasjdashd
O etiket işinin de çözümünü bulmak isteyen adam bulur. Bizzat kendim gördüm aynı stickeri bilgisayar tamircisi yapıştırdı.(mahalle PC tamircisi)Almadan önce fiziksel olarak inceleyin. 1 veya 2 vidasında garanti etiketi olur yırtılmış mı? bakın. Fiziksel bir sorun görmüyorsanız bir pc ye takıp stres testine sokup ısı değerlerini kontrol edin. başka model eş kartların test değerleri ile karşılaştırın. Fatura görmek için talep edinki yaşını öğrenin. İçinize sinmez ise almayın.
O etiket işinin de çözümünü bulmak isteyen adam bulur. Bizzat kendim gördüm aynı stickeri bilgisayar tamircisi yapıştırdı.(mahalle PC tamircisi)
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi