Sapphire RX 570 Pulse nasıldır?

Chapin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,088
Arkadaşlar toplayaçağım sistemime bu ekran kartını takıcağım sizce nasıl? Bu arada fiyatını merak edenler için 2. Elde 600 TL vericem.

Gayet iyi. Tam yükte. 70-74 derece seyredecektir kasanıza göre.

Oyun için iyi lakin yayın açamazsınız. İyi hav sürkilasyonu olan bir kasa ile tam yükte maks. 75 derce min. 65 derece civarı gezinir.

Adam 1050 ti ile yayin açıyor aga
Oğuzhancan twitch de 1050 ti ve i3 7100 ile pubg lite yayını yapıyor
İlerde sıkıntı çıkarabilir bazı yerlerde yayın için en az 580 gerekli diye görmüştüm demmekki yanlış mis o

Oyun için iyi lakin yayın açamazsınız. İyi hav sürkilasyonu olan bir kasa ile tam yükte maks. 75 derce min. 65 derece civarı gezinir.
yayın yükünü işlemciye yükle her türlü açarsın

yayın yükünü işlemciye yükle her türlü açarsın
Hocam eğer arkadaş RX 570 ile örneğin CS:GO yayını açmaya kalksa belli başlı konularda yine de sıkıntı çekecektir.

Hocam eğer arkadaş RX 570 ile örneğin CS:GO yayını açmaya kalksa belli başlı konularda yine de sıkıntı çekecektir.
3600 ve r9 270 ile 720 p verdim 45 dakika sıkıntı çekmedim açıkçası :D

Zorlayabilirsen bütçeyi bir tık daha RX580'e çık yoksa Shappire RX 570 Pulse iyidir.

Almadan önce fiziksel olarak inceleyin. 1 veya 2 vidasında garanti etiketi olur yırtılmış mı? bakın. Fiziksel bir sorun görmüyorsanız bir pc ye takıp stres testine sokup ısı değerlerini kontrol edin. başka model eş kartların test değerleri ile karşılaştırın. Fatura görmek için talep edinki yaşını öğrenin. İçinize sinmez ise almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,346
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri