Birazdan sipariş vereceğim ama soğutması vs nasıldır? Sin erjiden değil hepsiburadasan alacam sine rjiye güvenemiyorum.
Nakit alabilsem kesinlikle 7800xt alabilirdim ama 7800xt sin erjide var o da taksite 2k koyuyor aradaki fark 4 oluyor o yüzden çıkamadım onaÇıkarsan 7800xt var
Sipariş eden ve değerlendirme azdı o yüzden tereddütte kaldım biride cw var yazmış sizde var mı? Destekleyici ve kod çıkması iyimişben kullanıyorum hepsiburadan aldım.
Hiç ısınmıyor şahit olmadım aylardır kullanıyorum. Görünüşü çok güzel kutu içinden forstpunk 2 edition kod çıkıyor steamden kullanırsınız 2-3 tane pin çıkıyor. Ekran kartı destekleyicisi de çıkıyor. Alıntıyı görüntüle
bu fiyata 7700 alınmaz biraz daha ekle 7800xt al çok pişman olursun sonraBirazdan sipariş vereceğim ama soğutması vs nasıldır? Sin erjiden değil hepsiburadasan alacam sine rjiye güvenemiyorum.
evet ama durum böyle ne yazık ki bütceyi zaten çok zorlayabildiğim kadar zorladım yoksa 4060 lı sistem alacaktım nerdeyse. 2k da kullanmayacağım monitörüm 1080p 2k olsaydı 7800xt şart olurdu ama şuan 1080p baya bi götürür gibi beni.. aradaki fark videolardan baktığıma göre minimum 12 15 fps gibibu fiyata 7700 alınmaz biraz daha ekle 7800xt al çok pişman olursun sonra
ha o zaman 7700xt alınabilirNakit alabilsem kesinlikle 7800xt alabilirdim ama 7800xt sin erjide var o da taksite 2k koyuyor aradaki fark 4 oluyor o yüzden çıkamadım ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sipariş eden ve değerlendirme azdı o yüzden tereddütte kaldım biride cw var yazmış sizde var mı? Destekleyici ve kod çıkması iyimiş
hepsiburadaki yorumlarda fotoğraf ekleyen kişi benim. İlk siparişi ben çıktım o sıra hiç değerlendirme yoktu risk almam gerekiyordu. 2K da ultra grafiklerde oyun oynuyorum CW yok olsa zaten AMD Hateri olup nvida alacaktım çünkü 6700xt ve 6750xt de başım çok ağrıdı.Nakit alabilsem kesinlikle 7800xt alabilirdim ama 7800xt sin erjide var o da taksite 2k koyuyor aradaki fark 4 oluyor o yüzden çıkamadım ona
Sipariş eden ve değerlendirme azdı o yüzden tereddütte kaldım biride cw var yazmış sizde var mı? Destekleyici ve kod çıkması iyimiş
Bi sorun daha olacak kusura bakmazsanız performans olarak üzmeyeceğini düşünüyorum zaten ama ben nvidianjn teknolojilerini kullanmayı istiyordum dlss4 frame gen gibi ama yapacak bişey yok fiyat politikaları çok saçma.. amd de de AFMF2.1 vs var onları kullanıyor musunuz ve iyi mi tabi ki dlss kadar beklentim yok amahepsiburadaki yorumlarda fotoğraf ekleyen kişi benim. İlk siparişi ben çıktım o sıra hiç değerlendirme yoktu risk almam gerekiyordu. 2K da ultra grafiklerde oyun oynuyorum CW yok olsa zaten AMD Hateri olup nvida alacaktım çünkü 6700xt ve 6750xt de başım çok ağrıdı.
İlk defa amd alacağım 6000 serisi bana pek güven vermiyor 7000 serisi daha garanti gibiBenzer fiyata 6800xt alabilirsiniz tekrardan hepsiburada'dan. Daha üstün bir performansa sahip.
![]()
![]()
AFMF 2.1 kullanıyorum hatta forum da ilk paylaşayanlardan benim. 2K Ultra grafiklerde kontrol ile oynuyorum 60fps sabitleyip AFMF 2.1 açıyorum bir sorun yaşamıyorum çok iyi fps yükseltiyor. Bi oyunda 40fps aldıgım olmuştu afmf 2.1 sayesinde kasmadan oynamıştımBi sorun daha olacak kusura bakmazsanız performans olarak üzmeyeceğini düşünüyorum zaten ama ben nvidianjn teknolojilerini kullanmayı istiyordum dlss4 frame gen gibi ama yapacak bişey yok fiyat politikaları çok saçma.. amd de de AFMF2.1 vs var onları kullanıyor musunuz ve iyi mi tabi ki dlss kadar beklentim yok ama
İlk defa amd alacağım 6000 serisi bana pek güven vermiyor 7000 serisi daha garanti gibi
güncel kalmak daha mantıklı bence gidipte 6000 serisinden kart almaya gerek yokBenzer fiyata 6800xt alabilirsiniz tekrardan hepsiburada'dan. Daha üstün bir performansa sahip.
![]()
![]()