7900 gre yok zaten birde fiyat mukemmelDüşününce 7900gre den %10 geride. Fiyat olarak iyimiş satın alıcam gibi ama 7500f li 7800xt li kasa 30k ya çıkar diye çekiniyorum.
Akşama kadar bekliyeceğim. Güzel sistem çıkarsa sistem alırım. Yoksa yavaştan ddr5 parçalar alırım.7900 gre yok zaten birde fiyat mukemmel
amazonda ilgili redditte bi araştır istersen. ben de çok severim amazonu ama onun da rezillikleri çok var yani. hiçbir firma süt değil. benim demek istediğim şey her firmanda böyle şeyler nadiren de olsa yaşanır. bi firmayı bu kadar lekelemek normal değil.Ben de bekliyorum inş bitmez akşama kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbiri bi amazon değil hocam işte, amazonda 1k daha pahalı olsun ordan alırım
Para iademi 200 gün boyunca yapmadığını söyleyebilirim.amazonda ilgili redditte bi araştır istersen. ben de çok severim amazonu ama onun da rezillikleri çok var yani. hiçbir firma süt değil. benim demek istediğim şey her firmanda böyle şeyler nadiren de olsa yaşanır. bi firmayı bu kadar lekelemek normal değil.
amazonun mu snerjinin mi ?Para iademi 200 gün boyunca yapmadığını söyleyebilirim.
O fiyata imkanı yok 7800xtli sistem çıkmasının.Yapsa yapsa abdullah abi yapar ama o da 7800xtli sistem çıkaracağını sanmam.Düşününce 7900gre den %10 geride. Fiyat olarak iyimiş satın alıcam gibi ama 7500f li 7800xt li kasa 30k ya çıkar diye çekiniyorum.
Amazonamazonun mu snerjinin mi ?
Yok be o da yapamaz. Uzun zamandır ona tanınan ayrıcalık yok gibi rakiplerinin %5 altına anca yapıyor yapmıyor. Son 1 senedir vatanın sistemleri çoğu yayıncının sisteminden iyi oluyor.O fiyata imkanı yok 7800xtli sistem çıkmasının.Yapsa yapsa abdullah abi yapar ama o da 7800xtli sistem çıkaracağını sanmam.
hocam indirimler güzel bunun altına ineceğini sanmam.sizce snj biraz daha indirim yapar mı?
7700 xt 500 daha inmişte o yüzdenhocam indirimler güzel bunun altına ineceğini sanmam.