benBu kartı almayan kaldı mı
Teşekkür ederim hocam.Kayıtlı kartlardaydı bende.Sadece kampanyadan yararlandınız vs. bildirimi gelmedi.S1nerji pişman etmez inşallahValla ben acele edip hepsipay'e manuel olarak kart yazdığım için olmamış. Kartı hepsipaye kaydedip alsaydım %10 1700 tl alacaktım fakat indirim tam ben alırken biter vs acelesiyle katılamadım (daha önceden çok yaşadım ). Olsun ama yine de iyi fiyat, eğer kartı hepsipay'e kaydedip aldıysanız veya hepsipay bakiyesi ile aldıysanız kampanyaya katılabiliyorsunuz. Aralığın 15 inde bakiyeler hesaba yüklenecekmiş.
Bende 5600 var, 750 w psu var, aldım ben, sorun olacağını düşünmüyorum. 2kda kullanacağım çübkü5600 VE 6700 VAR FIYAT IYIMIS ALASIM GELDI VALLA
ben şuanda 2kda kullanıyorum çok fark yaratır bence vramden dolayı ama bana 100fpsler yetıyor hikeyeli oyunlar oynuyorum daha cokBende 5600 var, 750 w psu var, aldım ben, sorun olacağını düşünmüyorum. 2kda kullanacağım çübkü
Yok almarx 6900xt var gerek var mı bunu almaya güç olarak benzerler sanırım
O dediğin olayın benzeri İtopya'da 10+ kere yaşandı.satıcı hiç güven vermiyor daha 1-2 ay önce ekran kartı rezaleti yaşamıştı alınır mı risk.
Aldın mı
yoooAldın mı
Aslında hepsipay ile alma işlemi yaparken kartı otomatik hepsipaye kaydediyor galiba, biri müşteri hizmetlerine sormuştu konuda sanki bunu. Ben dediğin gibi yaptım, kampanya katılımı ile ilgili herhangi bir bilgi gelmedi. 15 aralıkta göreceğiz hepsipaye yatıp yatmadığını galiba veya hepsipay müşteri hizmetlerine sorulabilir, katılımın gözüküp gözükmediği ve sürecin nasıl işlediğiValla ben acele edip hepsipay'e manuel olarak kart yazdığım için olmamış. Kartı hepsipaye kaydedip alsaydım %10 1700 tl alacaktım fakat indirim tam ben alırken biter vs acelesiyle katılamadım (daha önceden çok yaşadım ). Olsun ama yine de iyi fiyat, eğer kartı hepsipay'e kaydedip aldıysanız veya hepsipay bakiyesi ile aldıysanız kampanyaya katılabiliyorsunuz. Aralığın 15 inde bakiyeler hesaba yüklenecekmiş.