Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire RX 7900 XT Pulse 24.959TL

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Kürşat

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Abdullah
Mağaza yorumlarını bulamadım 100% yazıyor

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Özdener
Teşhir ürünü gibi olma ihtimali yüksek. Mağazasın da bir kaç ürün de kutu hasarlı gibi açıklama var ama bunda yazmamış. Fiyat en yakına göre 4k altın da nakit alacak için iyi ama taksit imkanı olmadığı için iyi değil. 4k fazla verip 9 taksit ile hb satıcılı almak daha mantıklı olurdu.

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Bay Koçak
Ha pttavmden ürün almışsın ha noname bir siteden ürün almışsın pttavmden mandal bile alınmaz.Amdnin bu kartı bi türlü indirime girmiyor bi yıldır 20k görse alınır diyorum ama

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Güzel fiyatmış 3 taksit alınır gibi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha pttavmden ürün almışsın ha noname bir siteden ürün almışsın pttavmden mandal bile alınmaz.Amdnin bu kartı bi türlü indirime girmiyor bi yıldır 20k görse alınır diyorum ama
Ptt avm den kaç gez çoçuğuma mama sipariş ettim kimisi 800TL lik kimisi 1500TL lik mamalardı hiçbirinde de sorun yaşamadım bilmiyorum insanlar ön yargıyla yaklaşıyor sanki

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Gökhan
1738477569099.png

yav arkadaş pttye bunlar olmadan nasıl kaydoluyorlar aklım almıyor. diğer sitelerde bunlar hep dolu olur. firmayla sıkıntı yaşadığında yasal olarak da uğraşamazsın

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ptt avm den kaç gez çoçuğuma mama sipariş ettim kimisi 800TL lik kimisi 1500TL lik mamalardı hiçbirinde de sorun yaşamadım bilmiyorum insanlar ön yargıyla yaklaşıyor sanki

Benim PttAVM konusunda bir ön yargım yok. Hatta şu an kullandığım tray işlemciyi oradan aldım. Böyle yerlerde önemli olan satıcı profilidir. Kartı satan satıcının yeri Bursa'da ve ikinci el parça sattığı görülüyor.

Benim PttAVM konusunda bir ön yargım yok. Hatta şu an kullandığım tray işlemciyi oradan aldım. Böyle yerlerde önemli olan satıcı profilidir. Kartı satan satıcının yeri Bursa'da ve ikinci el parça sattığı görülüyor.

O zaman mağazayla iletişime geçilip alınılmalı ama böyle bir mağaza var yani gerçekte

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
yav arkadaş pttye bunlar olmadan nasıl kaydoluyorlar aklım almıyor. diğer sitelerde bunlar hep dolu olur. firmayla sıkıntı yaşadığında yasal olarak da uğraşamazsın

Bunlar olmadan da kaydolabilir. Sadece adres doğrulaması yeterli oluyor. Örneğin Hepsiburada üzerinden satış yapan en güvenilir konsol satıcılarından birinde de bu bilgiler dolu değil. Yani hangi e-ticaret sitesi olursa olsun titiz olmak gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman mağazayla iletişime geçilip alınılmalı ama böyle bir mağaza var yani gerçekte

Evet böyle bir mağaza var. Mağaza puanı da yüksek ama gerek kendi sitesi gerekse alışveriş yapanların değerlendirmesine göre ikinci el ürün satıyor.

Bu da Sahibinden sayfası.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,949
Son üye
Gimli
Top Bottom