❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Nitro+ 37.999 TL

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Yani ineceği maks 35 alınabilir

Bana da anında bildirim geldi ve hala ekranda bekliyorum, çünkü 35K'lar en ideal fiyatları gibi geliyor bana.
Alsam mı beklesem mi bilmiyorum. :shy:

İkisini de takip ediyordum hangisini alsam diye düşünüyorum şu an?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da anında bildirim geldi ve hala ekranda bekliyorum, çünkü 35K'lar en ideal fiyatları gibi geliyor bana.
Alsam mı beklesem mi bilmiyorum. :shy:
Sen mi ben mi ikisi arasın da gidiyorum ve peşin 9 taksit de cabası. 5070ti da aklımı çeliyor

9800x3d + nitro kombosumu yapsam acaba.

Bu arada pulse fiyatı da baya iyi düşmüş eski bandına yaklaşmış.

Son düzenleme:
İkisini de takip ediyordum hangisini alsam diye düşünüyorum şu an?

Sen mi ben mi ikisi arasın da gidiyorum ve peşin 9 taksit de cabası. 5070ti da aklımı çeliyor

9800x3d + nitro kombosumu yapsam acaba
En düşük 5070TI ile arasında 3K gibi fark var o da bi' tercih aslında, ben en başta 5070TI düşünüyordum ama fiyatlar hayal kırıklığı yarattı. Şu anda ise aslında aralarında çok fazla fark yok ve acayip kararsız durumdayım. Nvidia tarafında MFG aşırı mantıklı geliyor 3K daha fazla vermeye ama bilmiyorum.
Bekleyince bazen fırsatlar geliyor ama bi' yandan da burası TR ve dolar kurunu zor tutuyolar zaten, ani bi' yükselişte bu fiyatlar da gidebilir, kafamda deli sorular... :shy:

9 taksidi de sadece Kuveyt yapıyor sanırım, o da bende yok.

En düşük 5070TI ile arasında 3K gibi fark var o da bi' tercih aslında, ben en başta 5070TI düşünüyordum ama fiyatlar hayal kırıklığı yarattı. Şu anda ise aslında aralarında çok fazla fark yok ve acayip kararsız durumdayım. Nvidia tarafında MFG aşırı mantıklı geliyor 3K daha fazla vermeye ama bilmiyorum.
Bekleyince bazen fırsatlar geliyor ama bi' yandan da burası TR ve dolar kurunu zor tutuyolar zaten, ani bi' yükselişte bu fiyatlar da gidebilir, kafamda deli sorular... :shy:

Giriş segment 5070ti dan daha cazip geliyor. düşüp düşmeme konusu ayrı dert. ülkede yarın gene bir olay çıkar fırlar fiyatı hiçbir şey belli değil. Mfg gereksiz balon dlss gene iş görüyor da mfg boşu boşuna gecikme arttırıyor.

Giriş segment 5070ti dan daha cazip geliyor. düşüp düşmeme konusu ayrı dert. ülkede yarın gene bir olay çıkar fırlar fiyatı hiçbir şey belli değil. Mfg gereksiz balon dlss gene iş görüyor da mfg boşu boşuna gecikme arttırıyor.
Bana kalırsa da giriş seviye 5070TI yerine NITRO+ çok daha iyi bi' kart. 35K olsa direkt gözümü kapatıp çekerim şu an ama hala o f/p olayında bi' tık daha makas var gibi geliyor bana. Çok kararsız kaldım açıkcası, ülkede stabil hiç bi' şey yok ki ona göre karar verelim! :monkahmm:

90

9070xt alınıcak kart degil güç tüketimi aşırı fazla ve 5070ti dan performans oalrak kötü üstüne yeni nesil oyunların çogu artık rt zorunlu geliyor üstüne mfg + pt + fg+ dlss 4.0 daha iyi nvdia

Yapı kredi world var ben de prime ile 9 taksit oluyor da alıp almama konusun da kararsızım. Eğer ki hb 5080, 5070ti uyguna satsa direk alacaktım.
Dolar hakkın da dediğin de doğru şu an baskılıyorlar ama anlık şu an bile ne olacağı belli olmuyor.
Fiyat açısından uzun zamandır takip ediyorum bu fiyatları arkadaşların dediği gibi 35 altına yada 30 altına düşmesi çok zor bir ihtimal ama ihtimal neden olmasın. Daha iki gün önceye kadar 9800x3d 22.500 idi şimdi 20. He yaklaştı daha düşer mi belli olmaz ki zaten global fiyatı 18k civarın da.
Benim de çok almak istediğim işlemci ama 2k için gereksiz masraf mı olur bilmemedim.

Bu arada nitro çıkış fiyatı 36k civarı diye hatırlıyorum.

3k fazla verip 5070ti alınır gibi geliyor bana 35k düşerse almayı düşündüğüm bir kart

90

9070xt alınıcak kart degil güç tüketimi aşırı fazla ve 5070ti dan performans oalrak kötü üstüne yeni nesil oyunların çogu artık rt zorunlu geliyor üstüne mfg + pt + fg+ dlss 4.0 daha iyi nvdia

Yetersiz tespit evet 9070xt daha güçsüz ama 5070ti alacaksan giriş segment alacaksın. Multi frame gen teknolojisi gereksiz balon az çok iş gören tek şey dlss ve fsr. Fsr az çok dlss teknolojisini yakaladığını da unutma :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,769
Üyeler
184,682
Son üye
exudes1
Geri