Neler Yeni

Sapphire rx 9070xt pure bu fiyattan alınır mı

fena kazık fiyat beyaz 5070 Tİ varsa ona bak derim.
fiyattan ziyade taksit lazım bana min 6 olursa iyi olur belki normal 9070 de alabilirim
Post automatically merged:

O fiyata beyaz 5070ti yok
aralarında çok bir fark yok bütçeyi sadece bir kaç teknoloji için arttırmak saçma geliyor fakat bu fiyata da bu kartı almak istemiyorum

fiyattan ziyade taksit lazım bana min 6 olursa iyi olur belki normal 9070 de alabilirim
XT al bence eğer taksitle alacaksan fiyat çok önemli değil taksit yapan bir siteden alsan hoş olur gamegarajda varsa bir bak.

asrock steel legend varsa onada bakabilirsin (evet sapphire fanboyum ama taksit yoksa mecbur)

XT al bence eğer taksitle alacaksan fiyat çok önemli değil taksit yapan bir siteden alsan hoş olur gamegarajda varsa bir bak.

asrock steel legend varsa onada bakabilirsin (evet sapphire fanboyum ama taksit yoksa mecbur)
Sapphire fanboyu değilim de kart çok sade duruyor hoşuma da gidiyor Hepsiburada 6 taksit yapıyor da Kuveyt e ve premium lulara yapıyor

Sapphire fanboyu değilim de kart çok sade duruyor hoşuma da gidiyor Hepsiburada 6 taksit yapıyor da Kuveyt e ve premium lulara yapıyor
bunu da tercih edebilirsin biraz daha uygun fiyat biraz pavyon gibi ama olsun :D

bunu da tercih edebilirsin biraz daha uygun fiyat biraz pavyon gibi ama olsun :D
6 taksit 41 oluyormuş 🤔

alınmaz ederi 30
🤔🤔🤔

hocam sizce dikey kullanmak mantıklı mı ona göre aparat alıcam

Son düzenleme:
6 taksit 41 oluyormuş 🤔

🤔🤔🤔

hocam sizce dikey kullanmak mantıklı mı ona göre aparat alıcam
bence değil hocam eğer HYTE kasa kullanmıyorsan hava akışında büyük problem yaratıyor.

bence değil hocam eğer HYTE kasa kullanmıyorsan hava akışında büyük problem yaratıyor.
kasam h6 flow olduğu için pek düşünmüyorum kötü olacağını

şu aralar 9070 XT alınmaz

Geri