kreuzberk
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
daha ekonomik olsun diye mi?Psu'lu Kasa lazım hocam tek psu değil
Evet mümkünsehocam o sivi sogutma ne ya, enermax lqmaxflo 420 var o paraya
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
daha ekonomik olsun diye mi?
Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu kasa lazımhttps://www.hepsiburada.com/xpg-kyber-750w-80-gold-120mm-fan-guc-kaynagi-kyber-750w-pm-HBC00006UR2ZDkasa baya opsiyonel.Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Yükleniyor...
www.hepsiburada.comYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu Kasa lazımhttps://www.hepsiburada.com/xpg-kyber-750w-80-gold-120mm-fan-guc-kaynagi-kyber-750w-pm-HBC00006UR2ZDkasa baya opsiyonel.Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Yükleniyor...
www.hepsiburada.comYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Bu sıvı soğutmayı ekledim fiyat olarak aynı neredeysehocam o sivi sogutma ne ya, enermax lqmaxflo 420 var o paraya
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
yani hocam sen basta kaybettin 3k ya o sivi sogutmaya para veriyon sonra kasa psu da hesap yapiyon olmadi bak boyle.Evet mümkünse
Hocam... sıvı soğutucu 420mm kasayı psulu alırsanız öyle büyük kasa çıkmaz, 240mm veya 360mm bakın.Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu kasa lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu Kasa lazım
Bu sıvı soğutmayı ekledim fiyat olarak aynı neredeyse
o sivi sogutma 420 radyatorlu yanliz, onun icin ozel bi kasa lazim bize. piyasada belli basli modeller var zaten.Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu kasa lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu Kasa lazım
Bu sıvı soğutmayı ekledim fiyat olarak aynı neredeyse
Bunun sığabileceği kasa önerir misiniz? 6k 750w minimumhocam o sivi sogutma ne ya, enermax lqmaxflo 420 var o paraya
![]()
Haklısın valla sıvı soğutmaya gerek yok mantıkenhaberiniz olsun gorunus icin sivi sogutma alinmaz, alinirsa kule fandan daha kotu performans verebilir.
yani hocam sen basta kaybettin 3k ya o sivi sogutmaya para veriyon sonra kasa psu da hesap yapiyon olmadi bak boyle.
sivi sogutmayi iptal et bunu al.
illede sivi sogutma istiyosan stok fanla idare et paran olunca sivi sogutma alirsin.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kucuk kasa ama sirf istiyon diye atiyorumYükleniyor...
www.akakce.com