SAPPHİRE RX570 ISINMA

aga sapphire de rx500 serisi genel sorunlu fan hızını autodan yükseğe çek kasaya ek fan tak

rampage kasaların akışı pek iyi değil bildiğim kadarıyla belki odan serindir bende icue 465x var bakalım eğer sorun düzelirse kaç derce görücem

Markaya göre bakma kasanın önü full mesh diyorum :), ve önde 3 tane 12cm fan yeterli hava üflüyor, kasa mesh olduktan sonra marka önemli değil giren hava markaya göre girmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga sapphire de rx500 serisi genel sorunlu fan hızını autodan yükseğe çek kasaya ek fan tak

Sonra fanlar Allahına kavuşsun, kasa hava akışı iyi ise Sapphire soğutması üzmez ben sadece fanları 1800 den 2000 RPM e getiriodum ses çıkmıodu sıcaklık 75 den 67 ye iniyordu.

bende mersindeyim kanka 3600 stok la 60 derecede çalışıyor kasa içi genel olarak sıcak ama ek fan takarak önledim anca

Markaya göre bakma kasanın önü full mesh diyorum :), ve önde 3 tane 12cm fan yeterli hava üflüyor, kasa mesh olduktan sonra marka önemli değil giren hava markaya göre girmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra fanlar Allahına kavuşsun, kasa hava akışı iyi ise Sapphire soğutması üzmez ben sadece fanları 1800 den 2000 RPM e getiriodum ses çıkmıodu sıcaklık 75 den 67 ye iniyordu.
rampage fanlar ama :(

kasa modeli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,950
Üyeler
188,855
Son üye
veiiw
Geri