Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX9070 XT Pure 36300tl

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mehmetcan
Bekle

Eğer dolar bir anda 40-50 vs. Olmassa fiyatlar düşecek çünkü⬇️

1-Stok Yok Stoklar olunca Fiyatlarda İnecek

2-RX 9070XT'ler şuan 37-40K arası Millet Kafayı yemedi ona o parayı vereceğine gider RTX 5070Tİ alır mis gibi 42K'dan başlıyor yani gidip 9070xt'ye fahiş fiyat ödeyeceğine az daha ekler yine fahiş fiyattan Nvidia kart Alırlar en azından Yani Bu yüzden mecbur düşürecekler dolar artmassa

2- Ekstra olarak AMD Her ürününü çıkarttıktan Sonra satışlar artık yavaşlayınca falan 50$ kırıyor ve genlde Max oda Max 1 Yıl içinde fiyatlarda biraz daha düşüş olur

Singoger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan
Kafayi yicem ya, sabah 9070 xt Taichi aldim 40k ya 3 taksit, yola cikmis bile. Simdi de bunu gordum bunu da aldim 6 taksitle. Sistemim neredeyse tamamen beyaz. Ne yapacagimi sasirdim. Saniyorum yarin taichi elime ulascak, sizce direkt geri mi gondermeliyim? Bir de incehesaptan almistim taichiyi, iade kabul ederler degil mi?

ChristianSerratos

80+ Silver
Kafayi yicem ya, sabah 9070 xt Taichi aldim 40k ya 3 taksit, yola cikmis bile. Simdi de bunu gordum bunu da aldim 6 taksitle. Sistemim neredeyse tamamen beyaz. Ne yapacagimi sasirdim. Saniyorum yarin taichi elime ulascak, sizce direkt geri mi gondermeliyim? Bir de incehesaptan almistim taichiyi, iade kabul ederler degil mi?
42k 5070ti satıliyor hocam yapma beyaz istiyorsan al bunu diğerini iade et

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Selami kaplan
Sanırsın sadece tüm Türkiye'de yükseliyor fiyatlar. Redditte çokça yazılı, stok yok, gelince de fiyatı yüksek diye.

Dünyanın her yerinde durum aynı.

Ha bizde 200 dolar artar, orda 100 dolar orası ayrı, ama en nihayetinde artar

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ahmet Okatalı
iyi fiyat ama önümüzdeki haftalarda 9070 ve 9070 xt stokları artacak deniyor lansman fiyatı 30 bin tl sonuçta daha fazla artar mı emin olamadım

ChristianSerratos

80+ Silver

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Karahan
Bekleyin almayın aldırtmayın

erkan.alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
erkan alpergün
Onlarca yorum var yok şu kadar watt yok şu kadar koy şunu al falan filan. Ben bu kartı önce ki stokta aldım. Çok da memnunum. Sapphire kendini kanıtlamış bir üretici ptm pad kullanıp sigorta ile devreyi korumaya almak gibi bir çok ince şey var. ne olduğu belli olmayan bir marka 5070 ti dansa bu model her anlamda çok mantıklı. Undervolt da yaptım tüketim de düştü performans da arttı. Mis gibi oldu. Bu işin eğlence kısmı isteyen stok kullansın pure da tüketim nitro Red devil gibi dehşet seviyede değil.
Not:32k olsa tadından yenmez ama tüm Avrupa fiyatını karşılaştırdım. Biz ucuza alıyoruz. Hemde 9 taksit...

Leon_Was_Here

80+ Bronze
İade konusunda sıkıntı yaşamazsın açmadan iade olacak çünkü , beyaz sistemim var diyorsun beyaz sistem dizen biri ekran kartını illa ki beyaz alır beyaz renk ekran kartı az oluyor malum eğer illa ki nvdia olacak demiyorsanız kesinlikle şans verin pişman olmazsınız .

erkan.alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
erkan alpergün
Dostum panik yapma. Kutuyu açmadan iade hakkın var. Sadece kredi kartında ver varsa bunu şimdiden al. Bende 9070 mi 9070xt mi karar veremeyip ikisini almıştım. 9070 i geri iade ettim açmadan.

Leon_Was_Here

80+ Bronze
iyi fiyat ama önümüzdeki haftalarda 9070 ve 9070 xt stokları artacak deniyor lansman fiyatı 30 bin tl sonuçta daha fazla artar mı emin olamadım
Hocam stoklar artınca illa ki bir miktar fiyatlar düşer ama hem doların dengesizliği hemde bizim satıcıların fırsatçılığı diyelim artık ön görmek zor eğer aceleniz yoksa bence biraz daha bekleyin ama çok da ciddi bir indirim olacağını sanmıyorum muhtemelen yine 32k civarı olur

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ramazan kaya
Kargoda teslim almıyorsun olup bitiyor , bu kadar kafaya takmayın . Kargodan alsan bile kutusunu açmadan direkt iade alırlar.

Top Bottom