❌İndirim Bitti! Sapphire RX9070 XT Pure 36300tl

600w güç çekiyor hayvan Kart 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturayı 2 ye katlamalık 🤣
Ben bu modele bu parayı vermem acelem olsaydı belki alırdım. Gigabyte Aorus Elite bekliyorum şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane 5070 gücü tüketen kart yapmış adamlar. Zorlayıp 5070 Ti alınması taraftarıyım.
6k fazladan vermek gerek

Amazonda 45 bin aynısı valla patlattım bi tane haber veren arkadaşa teşekkürler

Lan oğlum yapmayın şu fiyatlar bu kartın hakkı değil, 42K ya 5070 Ti var tamam onun da o fiyat hakkı değil ama 36-37K falan çok fazla bu karta.

Arkadaşlar kuveyttürkte 9 taksit var peşin fiyatına. Beyaz sistem dizdiğim için bu taksite başka bulaman diye düşündüm aldım pişman olmam inş. 🙏🏻

Bu kartın stoğu bittiğinde aynı modeli bir daha bu fiyata bulmak bile çok zor, satılmasa yine vermezler benden söylemesi. Dünyanın hali ortada, kur sürekli yükselişte. Kimse malını bedavaya satmaz, bizim satıcılar bekletir yine vermez ki öyle yapıyorlar gördüğünüz gibi. Onun için ihtiyacı olan çeksin, 3. kartım olacak olmasına rağmen ben bile kararsız kaldım alıp almamakta şu an. Belki Pulse bu fiyatları görür birkaç kez, ondan sonra onu bile bu fiyata zor alırız.

Şu fiyata olması gereken kart NITRO+ 'dır aksini iddia eden kör kuyularda mahsur kalır, açık ve net! :cautious:
Olması gereken konusunda haklısınız ama olmayacağını hepimiz biliyoruz. Lansmanda öyleydi, artık çok zor 38-39 altı Nitro için.

Olması gereken konusunda haklısınız ama olmayacağını hepimiz biliyoruz. Lansmanda öyleydi, artık çok zor 38-39 altı Nitro için.
39k nitro vereceğime gider 5070ti alırım :D amd 2 'el de bir değeri yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,176
Üyeler
175,173
Son üye
NightFury03
Geri