Neler Yeni

Saracak oyun önerisi

yakupSpS

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba, tek başımayım. Daha öncesinde Valorant CS:GO gibi oyunlara bağımlıydım ve şuan onlar bile eglence vermiyor scrap mechanic gibi guzel bir creative veya dying light gibi hikayesi olsun oynaninisi olsun saran bir oyun onerebilir misiniz

Merhaba, tek başımayım. Daha öncesinde Valorant CS:GO gibi oyunlara bağımlıydım ve şuan onlar bile eglence vermiyor scrap mechanic gibi guzel bir creative veya dying light gibi hikayesi olsun oynaninisi olsun saran bir oyun onerebilir misiniz
Kanka metro serisini aşırı tavsiye ederim klasikleşmiş crysis serisi eğer İngilizcen varsa horizon zero dawn mükemmel bir oyun olurcaktır senin için
Eğer uzun değil kısa bir oyun istiyorsan windbound tavsiye ederim

Kanka metro serisini aşırı tavsiye ederim klasikleşmiş crysis serisi eğer İngilizcen varsa horizon zero dawn mükemmel bir oyun olurcaktır senin için
Eğer uzun değil kısa bir oyun istiyorsan windbound tavsiye ederim
onerdiklerinin hepsini oynadim baska var mi uzun hikayeli onerebilecegin? Wind bound oyununu daha nce duymamistum bakarim tesekkurler

Detroit Become human bakabilirsin film gibi ama çok güzel ve verdiğin kararlara göre hikaye hep değişiyor

Detroit Become human bakabilirsin film gibi ama çok güzel ve verdiğin kararlara göre hikaye hep değişiyor
Detroitin demo sürümünü oynamistim fiyati ucuk oldugu icin fakat detroite benzer untildawn oyununu oynamistim o yuzden onun da saracagini peom sanmiyorum tesekkurler

Detroitin demo sürümünü oynamistim fiyati ucuk oldugu icin fakat detroite benzer untildawn oyununu oynamistim o yuzden onun da saracagini peom sanmiyorum tesekkurler
İndirimde alırsın 142 tl de değmez zaten indirimde 60-70 civarı oluyor

Bu arada uyarayım oyun bilgisayarlarda optimizasyon sorunu var sonlara doğru çökme donma kasma oluyor

Mafia ve bioshock infinite

The walking dead serisini öneririm hikayeli secimlerine göre ilerliyor. Fresh oyun oynamak istersen

İndirimde alırsın 142 TL de değmez zaten indirimde 60-70 civarı oluyor

Bu arada uyarayım oyun bilgisayarlarda optimizasyon sorunu var sonlara doğru çökme donma kasma oluyor
1. (kesin değil ama ugraştırmıyor)
- Oyunun yerel dosyalarını açın
-GraphicOptions.JSON dosyasını bulun ve bu dosyayı not defteri şeklinde açın
-Açılan yerde FRAME_RATE_LIMIT": 0 yazan yerde 0 ı 4 yapın . ''4'' oyun içi fps i unlimited yapar.

2. ( yüksek oranda kesin ama zaman alıyor)
-Nvidia' nın v457.51 sürümünü indirin ve kurun. https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/167108/
-Kurduktan sonra oyunun yerel dosyalarını açın
-ShaderCache dosyasını açın
-VkPipelineCache.bak ve VkPipelineCache.bin dosyalarını silin ve kapatın.
-Oyunu başlatın ve Shader Cache ( Gölgelendirici önbelleği'nin bitmesini bekleyin )
-Bittiğinde oynayabilirsiniz.
Ben kesin çözümü 2.ci yolda buldum. (Ekran kartım gtx 1050 ti. 30 serisinde bu çözüm çalışmayabilir.) Umarım bu yollardan biri size yardımcı olmuştur. İyi oyunlar.

2 farklı çözümünü buldum bu arada

control hıtman2

Geri