Merhaba, tek başımayım. Daha öncesinde Valorant CS:GO gibi oyunlara bağımlıydım ve şuan onlar bile eglence vermiyor scrap mechanic gibi guzel bir creative veya dying light gibi hikayesi olsun oynaninisi olsun saran bir oyun onerebilir misiniz
Kanka metro serisini aşırı tavsiye ederim klasikleşmiş crysis serisi eğer İngilizcen varsa horizon zero dawn mükemmel bir oyun olurcaktır senin içinMerhaba, tek başımayım. Daha öncesinde Valorant CS:GO gibi oyunlara bağımlıydım ve şuan onlar bile eglence vermiyor scrap mechanic gibi guzel bir creative veya dying light gibi hikayesi olsun oynaninisi olsun saran bir oyun onerebilir misiniz
onerdiklerinin hepsini oynadim baska var mi uzun hikayeli onerebilecegin? Wind bound oyununu daha nce duymamistum bakarim tesekkurlerKanka metro serisini aşırı tavsiye ederim klasikleşmiş crysis serisi eğer İngilizcen varsa horizon zero dawn mükemmel bir oyun olurcaktır senin için
Eğer uzun değil kısa bir oyun istiyorsan windbound tavsiye ederim
Detroitin demo sürümünü oynamistim fiyati ucuk oldugu icin fakat detroite benzer untildawn oyununu oynamistim o yuzden onun da saracagini peom sanmiyorum tesekkurlerDetroit Become human bakabilirsin film gibi ama çok güzel ve verdiğin kararlara göre hikaye hep değişiyor
İndirimde alırsın 142 tl de değmez zaten indirimde 60-70 civarı oluyorDetroitin demo sürümünü oynamistim fiyati ucuk oldugu icin fakat detroite benzer untildawn oyununu oynamistim o yuzden onun da saracagini peom sanmiyorum tesekkurler
Mafia ve bioshock infiniteMerhaba, tek başımayım. Daha öncesinde Valorant CS:GO gibi oyunlara bağımlıydım ve şuan onlar bile eglence vermiyor scrap mechanic gibi guzel bir creative veya dying light gibi hikayesi olsun oynaninisi olsun saran bir oyun onerebilir misiniz
1. (kesin değil ama ugraştırmıyor)İndirimde alırsın 142 TL de değmez zaten indirimde 60-70 civarı oluyor
Bu arada uyarayım oyun bilgisayarlarda optimizasyon sorunu var sonlara doğru çökme donma kasma oluyor
hocam secimlere gore ilerleyen oyunlardan oynamistim daha once pek sarmiyor beni biraz daha hizli bir oyun istiyorumThe walking dead serisini öneririm hikayeli secimlerine göre ilerliyor. Fresh oyun oynamak istersen
tesekkurler hocamMafia ve bioshock infinite
O zaman borderlans 2 yardirhocam secimlere gore ilerleyen oyunlardan oynamistim daha once pek sarmiyor beni biraz daha hizli bir oyun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tesekkurler hocam
control hıtman2Merhaba, tek başımayım. Daha öncesinde Valorant CS:GO gibi oyunlara bağımlıydım ve şuan onlar bile eglence vermiyor scrap mechanic gibi guzel bir creative veya dying light gibi hikayesi olsun oynaninisi olsun saran bir oyun onerebilir misiniz
Hitman serisini oynamistim Control e bakarim tesekkurler hocamcontrol hıtman2