Neler Yeni

Sarı site para güvende mantığı nedir

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat Bilgi
sarı sitede param güvende olayları dönüyor bu nedir nasıl oluyor biz ürünü satın alıp sastıcı ürünü göndermezse ne oluyor bilen arkadaşlar açıklayabilir mi

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Görkem
Siz ürünün ödemesini yaptığınızda ürün parası zaten direkt satıcıya gitmiyor sitenin havuz hesabında kalıyor
Satıcı ürünü size gönderiyor sizin 3 günlük onay süreciniz var bu süreç icerisinde bir sıkıntı yoksa siparişi onayliyorsunuz para o zaman aktarılıyor satıcıya
Sorun varsa geri gönderiyorsunuz paranız size geri geliyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen normal Trendyol, hepsiburada gibi yerlerden almış gibi oluyorsun. Parayı ödediğinde kargo yapmazsa iptal oluyor sanırım o kısmı tam olarak bilmiyorum ama mesela ürün geldiğinde yanlış, kırık, bozuk, çakma ürün falan gelirse iade hakkın var istediğin gibi.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz ürünün ödemesini yaptığınızda ürün parası zaten direkt satıcıya gitmiyor sitenin havuz hesabında kalıyor
Satıcı ürünü size gönderiyor sizin 3 günlük onay süreciniz var bu süreç icerisinde bir sıkıntı yoksa siparişi onayliyorsunuz para o zaman aktarılıyor satıcıya
Sorun varsa geri gönderiyorsunuz paranız size geri geliyor
haaa sorunlu ürünler için iade garantisi gibi bir şey yani peki ürünün parasını gönderdim ama satıcı ürünü vermedi bu durumda ne oluyor ya da tam tersi satın alan ürünü alıyor ama almadım diyor o zaman ne oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun takibini sahibinden mi yapıyor

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Görkem
haaa sorunlu ürünler için iade garantisi gibi bir şey yani peki ürünün parasını gönderdim ama satıcı ürünü vermedi bu durumda ne oluyor ya da tam tersi satın alan ürünü alıyor ama almadım diyor o zaman ne oluyor

bunun takibini sahibinden mi yapıyor
Göndermezse de paran iade
Alıp almadım deme imkanı yok sonuçta kargoda ya imzan ya da dijitaal takip kodun var

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Göndermezse de paran iade
Alıp almadım deme imkanı yok sonuçta kargoda ya imzan ya da dijitaal takip kodun var
doğru diyorsun onay kodu ile alıyorsun

kargoyu

Top Bottom