Sarı site para güvende mantığı nedir

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
sarı sitede param güvende olayları dönüyor bu nedir nasıl oluyor biz ürünü satın alıp sastıcı ürünü göndermezse ne oluyor bilen arkadaşlar açıklayabilir mi

Siz ürünün ödemesini yaptığınızda ürün parası zaten direkt satıcıya gitmiyor sitenin havuz hesabında kalıyor
Satıcı ürünü size gönderiyor sizin 3 günlük onay süreciniz var bu süreç icerisinde bir sıkıntı yoksa siparişi onayliyorsunuz para o zaman aktarılıyor satıcıya
Sorun varsa geri gönderiyorsunuz paranız size geri geliyor

Sen normal Trendyol, hepsiburada gibi yerlerden almış gibi oluyorsun. Parayı ödediğinde kargo yapmazsa iptal oluyor sanırım o kısmı tam olarak bilmiyorum ama mesela ürün geldiğinde yanlış, kırık, bozuk, çakma ürün falan gelirse iade hakkın var istediğin gibi.

Siz ürünün ödemesini yaptığınızda ürün parası zaten direkt satıcıya gitmiyor sitenin havuz hesabında kalıyor
Satıcı ürünü size gönderiyor sizin 3 günlük onay süreciniz var bu süreç icerisinde bir sıkıntı yoksa siparişi onayliyorsunuz para o zaman aktarılıyor satıcıya
Sorun varsa geri gönderiyorsunuz paranız size geri geliyor
haaa sorunlu ürünler için iade garantisi gibi bir şey yani peki ürünün parasını gönderdim ama satıcı ürünü vermedi bu durumda ne oluyor ya da tam tersi satın alan ürünü alıyor ama almadım diyor o zaman ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun takibini sahibinden mi yapıyor

haaa sorunlu ürünler için iade garantisi gibi bir şey yani peki ürünün parasını gönderdim ama satıcı ürünü vermedi bu durumda ne oluyor ya da tam tersi satın alan ürünü alıyor ama almadım diyor o zaman ne oluyor

bunun takibini sahibinden mi yapıyor
Göndermezse de paran iade
Alıp almadım deme imkanı yok sonuçta kargoda ya imzan ya da dijitaal takip kodun var

Göndermezse de paran iade
Alıp almadım deme imkanı yok sonuçta kargoda ya imzan ya da dijitaal takip kodun var
doğru diyorsun onay kodu ile alıyorsun

kargoyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178